Se, her er Solskjær tilbake på Aker stadion

— Skullerud har fått det beste ut av alle Molde-spillerne, sier Solskjær, som ikke vil snakke om egne fremtidsplaner.

Publisert: Publisert:

TOPPMØTE: De to eneste trenerne som har ledet Molde til gull i eliteserien møttes på Aker stadion onsdag kveld. Tor Ole Skullerud ønsket Ole Gunnar Solskjær lykke til før guttekampen mellom Molde og Clausenenga. Foto: Erik Birkeland

MOLDE (Rbnett): Onsdag kveld var Ole Gunnar Solskjær tilbake på Aker stadion, for første gang siden hans siste seriekamp som MFK-manager 10. november 2013. 15 måneder seinere ropte og gestikulerte Solskjær i kjent stil på sidelinja, som trener for Clausenengas guttelag i treningskamp mot Molde.

— Det er ei god stund siden jeg har vært her, så det er artig å være tilbake. Jeg har jo bare sett tegningene av treningsrommet og de nye garderobene da de var under planlegging, så det var kjekt. Det har blitt et fantastisk anlegg, sier Solskjær til Rbnett.

Imponert over Molde

Han ledet Molde til klubbens første seriemesterskap i historien i 2011. Kristiansunderen fortsatte suksessen med nytt seriegull i 2012 og cupmesterskap i 2013. I fjor fulgte Tor Ole Skullerud opp med «the double» i sin første sesong som MFK-trener.

— Molde imponerte meg voldsomt i fjor. Det ble den beste sesongen i klubbens historie, og det er artig å se at noe man har vært med å bygge opp gir sånne frukter. Molde har blomstret under «Toro», han har utviklet laget videre. Det har vært spennende å følge med på, han har fått det beste ut av alle spillerne i laget, sier Solskjær.

- Hvilke lag tror du kan utfordre Molde i 2015?

— Jeg har ikke full oversikt over alle overgangene siden forrige sesong, men har merket meg at Molde-stallen virker enda sterkere enn i fjor. De har et veldig godt utgangspunkt for å vinne flere titler, sier Solskjær, som ikke ønsker å snakke verken om tida i Cardiff eller sine egne framtidsplaner.

— Nå har jeg har ansvaret for et guttelag i CFK, der Noah spiller. Jeg hjelper også til på lagene til Karna og Elijah. Jeg har jo god tid til sånt nå, smiler Solskjær, som har bodd hjemme siden september i fjor.

- Er du aktuell i trenerteamet til Kristiansund i 1.-divisjon kommende sesong?

— Jeg har snakket litt med Christian (Michelsen) og Ole (Olsen). Jeg kommer nok til å være med på noen økter i ny og ne, sier Ole Gunnar Solskjær.

Publisert: