Carew ute i én måned

<p>John Carew var i ferd med å få Houlliers tillit. Så skadet han seg og er ute i opptil fire uker.</p>

John Carew of Aston Villa and John Terry of Chelsea--------------------Joe Toth / BPIBarclays Premier LeagueAston Villa v Chelsea16 October 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Det har blitt en ny mellomsesong for John Carew i Aston Villa. Managerbyttet, og tøff konkurranse på topp, har gjort at kraftspissen også i år har slitt med å spille fast for Birmingham-klubben.

Carew var tiltenkt en rolle på topp i Villa-angrepet mot Fulham lørdag ettersom Emile Heskey pådro seg en kneskade tidligere i uken og er ute i minst en måned.

Det var på torsdagens trening at Carew kjente smerter i leggen. En MR-undersøkelse fredag viste at Carew hadde fått strukket en leggmuskel. En skade som setter han utenfor i tre kanskje fire uker.

Dermed glipper også landskampen mot Irland for Carew.

Skulle vist seg fram

John nærmer seg slutten på kontraktsperioden sin, og han har en mulighet til å vise hva han vil – om det er å bli her, eller om han vil gå et annet sted , sa Houllier til mirrofootball.co.uk like før Carew pådro seg skaden.

Franskmannen kjenner Carew godt fra tiden i Lyon, og han mener nordmannen har alt å tjene på å vise seg fra sin beste side de neste ukene.

Uansett hva han ønsker vil det være til hans fordel å vise seg frem i utstillingsvinduet. Vi har ikke snakket kontrakt med ham ennå, det er ikke tid for det nå. Men etter jul tar vi en prat , sier Houllier.

God når han vil

Carew har selv vært litt forsiktig med å uttale seg om hvor han ønsker å være neste sesong, men han har sagt at han er i en gunstig posisjon med tanke på å fortsette karrieren i en internasjonal toppklubb.

Dette er en stor mulighet for John, nå får han spille flere kamper på rad. Når han vil kan Johan være utrolig, og jeg tror noen kamper på rappen kan hjelpe ham , sa Houllier før spissen skadet seg. Nå må Carew heller konsentrere seg om å bli frisk.

Spissen Gabriel Agbonlahor er også skadd og har så vidt startet opptreningen etter den lyskeoperasjon. Dermed blir unge Nathan Delfouneso kastet inn i kampens hete.

– Det blir en god mulighet for Nathan å vise seg fram. Han vil definitivt bli vårt hovedangrepsvåpen, sa Houllier.

Publisert: