- Roy Hodgson kan snu det for Liverpool

<p>Hangeland har troen på sin gamle sjef.</p>

Fulham's Brede Hangeland, left, talks with Fulham's manager Roy Hodgson, right, during the soccer Europa League final between Atletico Madrid and FC Fulham in the arena in Hamburg, Germany, on Wednesday, May 12, 2010. (AP Photo/Michael Sohn)
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Det er krise i Liverpool, og Englands mestvinnende klubb ligger på direkte nedrykksplass i Premier League. I dag fikk i hvert fall supporterne noe å juble for da klubben endelig ble solgt.

New England Sports Venture er de nye eierne. Tiden med Tom Hicks og George Gillett er dermed over. Den amerikanske duoen har påført klubben tre milliarder kroner i gjeld, og fikk aldri påbegynt den nye stadion som skulle gi klubben det økonomiske løftet den trengte.

Så gjenstår det å se om eierskiftet kan smitte over på spillerne, som virker blottet for selvtillit denne sesongen. Den nye treneren, Roy Hodgson, har allerede begynt å få kritikk, selv om serien knapt er sparket i gang.

— Jeg har egentlig ikke lyst til å kommentere andre klubber enn min egen, men jeg tror Roy Hodgson kan snu dette for Liverpool. Han er en god manager, sier Hangeland.

Den tidligere Fulham-bossen, som ledet laget til finalen i europa-ligaen forrige sesong, tok over etter Rafa Benitez 30. juni i år. Kun en seier har det blitt i serien så langt, og ikke alle liker hans defensive fokus i Liverpool.

- Han har sine systemer og måter å jobbe på. Det kommer han ikke til å endre på selv om det går godt eller dårlig. Han har erfaring og tyngde, og jeg tror han kommer til å få suksess med Liverpool, sier Hangeland.

Publisert: