Branns Haugen stoppes av sykdom

— Jeg starter ikke mot Godset, sier Fredrik Haugen. Og Azar Karadas er fortsatt ute.

Har vært syk: Fredrik Haugen har vært sengeliggende denne uken, og er derfor ikke helt hundre prosent til kampen mot Strømsgodset.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Fredag ettermiddag gjorde Brann en siste finpuss før lørdagens bortekamp mot Strømsgodset. Til stede var også Fredrik Haugen, som har vært sengeliggende i flere dager. Midtbanespilleren ser på det som uaktuelt å starte kampen i Drammen.

— Da jeg spilte treningskampen mot Fana mandag, kjente jeg at noe var på vei. Neste dag lå jeg strak med feber. Siden er jeg blitt bedre, og nå er jeg egentlig frisk, men det henger litt igjen. Jeg blir med til Drammen, men sitter på benken fra start, sier Haugen.

Karadas ute

Ellers har Brann tre mann ute med skade: Azar Karadas, Markus Jonsson og Vadim Demidov. Førstnevnte trener fortsatt ikke med laget etter at han pådro seg en leggskade for tre uker siden. På samme tid var Demidov endelig å se i Brann-troppen igjen, men han har siden fått problemer med låret.

— For meg er det sjanseløst å være med i morgen, sukker Demidov.

Likevel har Rikard Norling mange å velge blant når han skal ta ut sitt lag til Strømsgodset-kampen.

— Ja, og det merkes også på treningene. Vi har fått opp konkurransesituasjonen på et bra nivå, og de siste dagene har vært veldig fine treningsmessig. Flere spillere ser at "den der spilleren spiller faktisk i min posisjon, og det der gjorde han riktig bra. Nå skal jeg vise at jeg også kan", forklarer Norling.

Møter et lag ute av form

Han drar østover med et lag som står med syv poeng på sine fire siste kamper. Strømsgodset på sin side har noen tunge uker å se tilbake på. Kun tre poeng har de mørkeblå tatt på sine fire siste dyster.

— Er dere stor underdog i dine øyne?

— Vi kjenner at vi er såpass bra at vi i prinsippet kan ta hvilken motstander som helst. Men det er klart at en tabell tross alt har en form for sannhet i seg. Ut fra det perspektivet skal Strømsgodset vinne denne kampen, sier Norling.

Sannsynlig Brann-lag: Piotr Leciejewski - Andreas Vindheim, Jonas Grønner, Erlend Hanstveit, Daniel Mojsov - Erik Huseklepp, Kristoffer Barmen, Stéphane Badji, Kasper Skaanes - Marcus Pedersen, Jakob Orlov.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk