Roma-kaptein: - Må lære av ydmykelsen

Det var mange beklagelser i Roma-leiren etter stortapet mot Bodø/Glimt. Kaptein Lorenzo Pellegrini (25) la seg paddeflat.

IKKE BEKYMRET, BARE FORBANNET: Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini, her fra en kamp mot Juventus, var forbannet etter stortapet mot Bodø/Glimt i går.
 • Jostein Magnussen, VG
Publisert Publisert

– Noen ganger trenger du en vekker, og vi fikk en på trynet i dag. Det fortjente vi. Nå må vi sørge for at vi lærer av denne ydmykelsen og opptrer skjerpet resten av sesongen, sier Pellegrini til Sky Sport Italia.

Roma-kapteinen kom med en beklagelse til fansen etter det pinlige 6-1-tapet for Bodø/Glimt.

– Det er ikke så mye jeg kan si, bortsett fra å beklage. Så må vi komme tilbake sterkere. Det som ble sagt i garderoben blir der.

På spørsmål om han var bekymret etter kollapsen mot Glimt er svaret «nei».

Les også

Solbakken om Glimt: – Et ekstremt resultat

- Jeg er ikke bekymret, ikke skuffet. Bare forbannet. Fra i dag må vi jobbe enda hardere fordi det er kamper som må vinnes, sier Roma-kapteinen.

Han skulle, i likhet med flere andre spillere, spares til Romas kamp mot Napoli på søndag , men kapteinen ble kastet innpå i det 68. minutt. Manager José Mourinho gjorde også tre bytter i pausen i et forsøk på å få noe ut av kampen. Da sto det 2–1 til Glimt.

Deretter rant målene inn - bak Roma-keeper Rui Patrício.

José Mourinho fikk etter stortapet spørsmål om hva han ville svare styret i klubben dersom de ville ha en forklaring på ydmykelsen i Bodø.

– Da ville jeg forklare det med ting som allerede er sagt internt, noe ble sagt allerede før vi tapte 6–1. Et seksmålstap handler ikke bare om meg, men også om spillerne, sier Roma-manageren.

4. november kommer sjansen til å revansjere 6–1-tapet i «returmøtet». Da blir det verken kunstgress, uvær og kulde på Stadio Olimpico i Roma.

Publisert
 1. Bodø/Glimt
 2. Europa Conference League
 3. José Mourinho
 4. Fotball
BT anbefaler

Alt du må vite om dagen

Er du klar for søttendes?

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. Før så de ikke vitsen med å gå i tog. – Nå er det dessverre blitt mange flere ukrainere i Bergen.

 2. Feiringen ble avsluttet med et smell

 3. – Noen skal ha begynt å leke dørvakt. Så begynte folk å slåss i trapper og ganger.

 4. Se bildene fra festdagen!

 5. Oppunder 300 politi­oppdrag: – Det har vært særdeles travelt

 6. – Jeg er ufør, og jeg er ferdig med å skamme meg