Stabæks sportssjef tror ikke Bradley blir Molde-trener

— Har ikke hørt fra Molde, sier Inge André Olsen.

ETTERTRAKTET: Molde er en av flere klubber som har vist interesse for Bob Bradley. Den amerikanske treneren er også i dialog med Stabæk om en forlengelse av kontrakten.
 • Trond Hustad
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

MOLDE (rbnett.no): Molde-ledelsen har ikke tatt kontakt med Stabæk for å diskutere trener Bob Bradley.

Det bekrefter Stabæks sportssjef Inge André Olsen.

– Vi har ikke hørt noe fra Molde, verken nå eller med det samme de skulle ha ny trener, sier Olsen til Romsdals Budstikke.

Bradley har utgående kontrakt og står fritt til å signere for andre klubber. Men han er også i dialog med Stabæk om en ny avtale.

– Det er mye som foregår på kammerset i fotball, og det er nok flere klubber som er interessert i Bob. Han har en agent i New York som tar seg av alle henvendelser, sier Inge André Olsen.

Stabæk-Molde direkte klokken 20!

– Ulogisk

Romsdals Budstikke vet at Bob Bradley og Ole Gunnar Solskjær var de to «norske» trenerne på Moldes liste da Tor Ole Skullerud fikk sparken. Stabæks sportssjef har ikke på noe tidspunkt trodd at Bradley vil velge Molde.

VIL BEHOLDE BRADLEY: Sportslig leder Inge André Olsen i Stabæk Fotball.

– Nei, jeg har ingen tro på det. Ingen andre enn Bob selv sitter på disse svarene, men for meg er det helt ulogisk at han skal bli Molde-trener. Molde har bedre økonomi enn Stabæk, men skal sannsynligvis ikke spille i Europa neste år. Det betyr at den nye treneren må bygge opp laget på nytt i to-tre sesonger. Bobs ambisjon er ikke å trene en annen klubb i Norge, han jobber knallhardt hver dag for å komme til en større liga på sikt, sier Olsen.

Bradley viktig

Han slår fast at Stabæks amerikanske trener skal ha en stor del av æren for klubbens suksess denne sesongen.

– Bob betyr veldig mye for Stabæk, han skal definitivt ha en stor del av æren. Vi har flere viktige brikker i teamet rundt laget, men det er han som er anføreren og som drar dette framover.

– Hvordan kan Stabæk være nummer to og Molde nummer sju i eliteserien?

– Det er vanskelig å svare på. Molde har et veldig godt lag, og en sterk spillerstall. Det er noen som mener forklaringa er så enkel som at de har underprestert og vi har overprestert, og det er lett å forstå at folk tenker sånn. Stabæk har mistet mange spillere, og hentet mange nye som har tatt store steg i løpet av sesongen. Nå er vi mer opptatt av å utvikle enkeltspillerne enn kollektivet, og det har fungert bra. Vi har fått fram noen nye profiler som kanskje ikke ville fått like mange sjanser til å blomstre i en klubb med større tropp, sier Olsen.

Molde neste

Stabæk har ristet av seg skuffelsen etter semifinaletapet mot Rosenborg onsdag.

– Nå er vi ferdige med den kampen og ser bare fram mot søndagens møte med Molde. Vi har masse å spille for, både medalje i serien og kvalifisering til Europa neste år. Det ville hatt enorm betydning, sier Olsen.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Bodø/Glimt18114348202837
3Lillestrøm18114332161637
4Rosenborg1897236221434
5Viking188553225729
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om dette temaet

 1. Aalesunds nye brasilianer ville gi opp karrieren for familien

 2. Høgli ut med skade i FCKs derbytap

 3. Italiensk Watford-suksess

 1. Eliteserien
 2. Stabæk Fotball
 3. Molde FK
 4. Bob Bradley
BT anbefaler

«Et knippe gamle helter viste frem det beste og det verste fra 90-tallet på Plenen»

Boomfunk MC’s, Wyclef Jean, Aqua, Vengaboys og E-Type viste frem det beste og det verste fra 90-tallet på Plenen.

LES SAKEN