Trondheims-Ørn hadde marginene mot seg i knepent tap

Hjemmelaget hadde overtaket, men Arna-Bjørnar kontret inn seiersmålet.

HJEMMETAP: Lisa-Marie Karlseng Utland prøvde seg ved flere anledninger, men maktet ikke å sette ballen i mål da Ørn tapte 1-2 for Arna-Bjørnar.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

TRONDHEIMS-ØRN — ARNA-BJØRNAR 1-2 (0-1)

RANHEIM ARENA: Trondheims-Ørn hadde overtaket på Arna-Bjørnar i den første omgangen søndag formiddag. Lisa-Marie Karlseng Utland var farlig frempå ved flere anledninger, men maktet ikke å sette ballen forbi Alyssa Rose Giannetti i mål. Også Guro Reiten prøvde seg like før pause. Ei heller da gikk ballen i mål, men smalt i metallet

Det var på høyresiden angrepet foregikk. Oda Bolkan Fugelsnes kom fremover flere ganger og skapte farlige situasjoner, men ballen ville ikke inn for Ørn. For Arna-Bjørnas del, var det ikke like problematisk. Ine Marie Thoresen Wedaa banket ballen i mål for bortelaget. Ørn var det farligste laget, men lå altså, nokså ufortjent, under 0-1 til hvilen.

Les også

Ekspert totalslakter dommeren etter høydramatisk kamp

Les også

King scoret da reservepreget Liverpool slo Bournemouth

Ørn-trykk

Etter pause fortsatte Ørn å presse på. Hjemmelaget hadde flere muligheter både ved Andrea Eimstad Haugstøyl og Oda Fugelsnes, men ballen ville fortsatt ikke i mål.

Det virket ikke som at Karlseng Utland og Trondheims-Ørn hadde dagen. Rett etter timen var passert var spissen frempå igjen, men Giannetti i Arna-buret reddet det meste som kom mot henne.

Arna-Bjørnar hadde lite å stille opp med etter hvilen. Det var fortsatt Ørn som var farligst frempå. Rikke Storrø avsluttet like utenfor fra åtte meter og det lå et utligningsmål i luften på Ranheim Arena.

Storrø markerte seg like etterpå og utligningsmålet var et faktum. Karlseng Utland fikk sitt forsøk blokkert, men var kald som en fisk da hun la ballen bakover til Storrø som enkelt satte inn utligningsmålet for Ørn.

Første tap for sesongen

Like etter utligningen kom bortelaget fremover på en farlig kontring. Emilie Nautnes utnyttet svakt forsvarsspill hos Trondheims-Ørn og satte ballen presist i lengste hjørne. Bortelaget var tilbake i ledelsen.

Videre utover hadde ikke Trondheims-Ørn mye mer å stille opp med. Hjemmelaget fortsatte trykket, men dette var ikke dagen hvor ting gikk deres vei. Arna-Bjørnar vant knepent 1-2.

Publisert:

Toppserien

SVUTMP
1Brann18143153134045
2Rosenborg18132340122841
3Vålerenga18123348123639
4Stabæk188372322127
5Kolbotn188282722526
  • Opprykkskvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering