Ronaldo vil ikke fortelle verden hvem som er mor til hans barn

Men sønnen skal en gang få vite det, sier Real Madrid-stjernen i TV-show.

Cristiano Ronaldo og sønnen poserer for kameraene. Hvem sønnens mamma er, vet verken sønnen eller verden rundt. - Han skal få høre sannheten når tiden er inne, sier Real Madrid- og Portugal-stjernen i et TV-show.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

— For meg er ikke dette noe problem, sier Cristiano Ronaldo i TV-programmet The Jonathan Ross Show.

En av verdens beste spillere har en sønn, Cristiano Ronaldo junior. Men hvem som er mor til barnet, det vet verken Ronaldo junior eller offentligheten.

Les også

Cristiano Ronaldos mor avslører i ny film: - Jeg holdt på å ta abort

I helgens The Jonathan Ross Show fikk Ronaldo flere spørsmål om dette. Intervjueren påpekte overfor Ronaldo at hans egen mor er så sentral i livet hans, mens Ronaldo junior ikke har noe forhold til sin mor.

— Det er mange barn i verden som vokser opp uten en mor eller en far. Cristiano har en far, en utrolig bra far. Resten av familien støtter godt opp, sier han i intervjuet som man kan se på Youtube.

Tror Messi får Gullballen

— Enkelte ting i livet er private, og det må folk respektere. Når Cristiano vokser opp kommer jeg på et tidspunkt til å fortelle ham sannheten. Det fortjener han. Han kommer til å forstå faren sin. Han skal få høre sannheten når jeg føler at tiden er inne. Kanskje når han er 10-12 år, jeg vet ikke, sier Ronaldo.

I TV-showet snakker han også om Gullballen, prisen som i januar deles ut til årets spiller. Portugiseren vant prisen både i 2014 og 2013, mens Lionel Messi vant de fire årene før det.

— For å være ærlig så tror jeg at Messi vinner denne gangen, sier Ronaldo som for tiden promoterer en ny film om seg selv.

United-retur?

I et intervju nylig fortalte Ronaldo at han ikke har tenkt å avslutte karrieren sin i land som USA eller Qatar. Mange drømmer om å se Ronaldo tilbake i Manchester United-drakten. En av dem er David Beckham.

— Jeg ville krabbet tilbake dersom jeg fikk sjansen. Jeg fikk riktignok mulighet til å spille for en av verdens største klubber i Real Madrid, men jeg ville aldri rådet noen til ikke å dra tilbake til Manchester United, sier Beckham ifølge Manchester Evening News.

Beckham spilte for United frem til han ble solgt til Real Madrid i 2003. United hentet 18 år gamle Ronaldo som erstatter like etter, og seks år senere var det hans tur til å reise til den spanske hovedstaden.

— Dersom han forlater Real Madrid mener jeg at United er det eneste stedet han bør dra. Jeg fikk aldri den sjansen, men er stolt over klubbene jeg spilte for etter at jeg forlot klubben, sier Beckham.

Publisert