Sandnes Ulf vil ha eliteseriekeeper

Sjekk hvem som kan bli klubbens nye førstekeeper.

SANDNES-AKTUELL: Christian Kroglund Sukke har ett år igjen av kontrakten i Sarpsborg, men er åpen for å prøve seg i Sandnes Ulf dersom klubbene blir enige. Her i kamp for Sarpsborg 08 på Ullevaal mot Vålerenga i fjor.
  • Stig Nilssen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

SANDNES: Sandnes Ulf står uten førstekeeper etter at Hannes Halldorsson ble solgt til Nederland og leieavtalen med Ingvar Jonsson utløp etter forrige sesong. Det har ført klubben i retning mot Sarpsborg-keeper Christian Sukke.

Etter det Aftenbladet kjenner til, har Sandnes Ulf pratet med 22-åringen og diskutert muligheten for en overgang flere ganger de siste ukene.

— Jeg er egentlig innstilt på å ta opp kampen med keeperne i Sarpsborg, men trenger spilletid i år. Derfor ser jeg også på Sandnes Ulf som en fin mulighet, påpeker Sukke overfor Aftenbladet.

Les også

Skuffet Sandnes Ulf-leder: - Dette vil selvfølgelig få konsekvenser

Spydeberg-karen Christian Sukke signerte en kontrakt på 4,5 år med Sarpsborg i desember 2011. I både 2013 og 2014 satt han på benken for klubben. I 2015-sesongen var han utlånt til Sogndal i vårsesongen. Der fikk han seks kamper før han ble rammet av kyssesyken.

Etter to måneder på sidelinjen ble han så utlånt til Ull/Kisa i høstsesongen. Der fikk han ikke spilletid for laget som rykket opp til 1. divisjon.

Nå har Sarpsborg hentet både Viking-keeper Arild Østbø og Bryne-keeper Anders Kristiansen. Nesten to meter lange Sukke er usikker på hvordan han skal tolke det.

— Jeg har ett år igjen av kontrakten med Sarpsborg, men trenger spilletid kommende sesong. Jeg vet egentlig ikke så mye annet enn at Sandnes Ulf skulle ta kontakt med meg igjen snart, sier Sukke.

— Vi ønsker oss en norsk keeper som er ung og lovende. Samtidig skal han være ruvende og passe våre rammer. Sukke er et alternativ, sier Tom Rune Espedal, daglig leder i Sandnes Ulf.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Sandnes Ulf
  3. Sarpsborg 08
BT anbefaler

– Han var en frisk og sprek ung mann

Bergen City Marathon 2022 vil trolig først og fremst bli husket for det tragiske dødsfallet som skjedde i forbindelse…

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Mistenker hærverk på togstasjon

  2. Visste ikke om pass­regel. – Provoserer at andre betalte seg frem i køen.

  3. Erik var i elendig form før han møtte Benedicte. Her er de på vei til bryllupet sitt.

  4. Slik vil streik ramme Bergen: Her kan det bli stengt

  5. – Han var en frisk og sprek ung mann

  6. UP bøtela 30 og tok lappen fra to