Kristin Holte med knallsterk plassering i uoffisielt VM i crossfit

32-åringen kopierte fjorårets bragd under Crossfit Games.

Publisert Publisert

Kristin Holte er denne uken med i VM. Hun bruker nesten all tid hun har på å bli en bedre utøver. Foto: Taylor Conlon Photography

iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Norske Kristin Holte kopierte fjorårets plassering da hun sikret en knallsterk sjuendeplass i Crossfit Games, uoffisielt VM i crossfit.

Crossfit Games er mesterskapet som ifølge arrangøren har påtatt seg ansvaret med å kåre «verdens best trente menneske».

Etter syvendeplassen skrev hun «I finally got my REDEMPTION» på Instagram.

  • Rett før mesterskapet gjorde vi et lengre intervju med Holte. Les det her.

Det arrangeres ikke offisielt verdensmesterskap i Crossfit, og konkurransen, som i år fant sted i Madison i den amerikanske delstaten Wisconsin, anses derfor som et uoffisielt VM. Over fire dager konkurrerte deltakerne i tolv knalltøffe øvelser innen blant annet styrkeløft, løping og sykling.

Holte, som vant konkurransens første øvelse i sykling og senere kapret to andreplasser, var med sine 32 år blant de eldste deltakerne i årets Crossfit Games, ifølge Nettavisen, som først omtalte saken.

Sjuendeplassen totalt sikrer Holte 280.000 kroner i premiepenger. Det er femte gang hun deltar i Crossfit Games, som ble arrangert for første gang i 2007. Australske Tia-Clair Toomey vant konkurransen for andre år på rad.

De to norske lagene, CrossFit Maxpuls og CrossFit Åsane, endte på henholdsvis 17. og 28. plass i lagkonkurransen, ifølge Nettavisen.

(©NTB)

Publisert