Brann frykter billettkaos

Få forhåndssolgte billetter gjør at Brann ruster for billettrush før onsdagens kamp.

Køfrykt: Billettsjef Dag Frode Algerøy opplever intet massivt forhåndssalg til Jerv-kampen. Det gjør at han frykter køer opp mot kampen onsdag, og han har mobilisert Securitas-mannskaper for å selge billetter på ekstra stands utenfor arenaen onsdag kveld.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Foreløpig er det ingen bonansa-stemning på kontorene på Stadion, men basert på erfaringene fra tidligere kamper i år, bestemmer mange Brann-interesserte seg sent for om de skal gå på kamp eller ei. Det kan gjøre at det onsdag kommer horder av fans i siste liten, med problemene dette medfører.

Les også

Kampen som viser Haugens opptur

— Vi venter kaos på kampdag, basert på tidligere erfaringer. Foreløpig har ikke salget oversteget det vi opplevde før Bryne kampen. Da hadde vi et tilskuertall på 8800, forteller billettsjef Dag Frode Algerøy.

- Det var kanskje grunn til å anta større interesse for Jerv-kampen?

— Det trodde jeg, også. Jeg har ikke så mye annet å si enn å oppfordre folk til å komme for å støtte oss, sier billettsjefen.

Han har bemannet opp med mannskaper fra Securitas som vil selge billetter fra to ekstra stands utenfor Brann Stadion, slik at køene kan avvikles mer effektivt.

— Vi ruster opp for å kunne håndtere et trykk inn mot avspark, slik at alle kan rekke å få med seg Nystemten før kampen sparkes i gang, sier Algerøy.

Han synes det er vanskelig å spå hvor mange tilskuere som møter frem til kampen som langt på vei kan sende Brann mot eliteserien igjen.

— Det er nesten umulig å si. Vi kan få 9.000 på tribunenem, vi kan få 10.000 eller det kan komme enda flere. Trenden vi ser er at stadig flere bestemmer seg i siste liten for om de skal gå på kamp eller ikke.

Brann har lansert kampanjer rettet mot breddefotballen for de siste tre hjemmekampene. Spillere, trenere, oppmenn og ledere i breddefotballklubber i Hordaland kommer inn for en hundrelapp.

Publisert: