Solskjær: - Det er ikke over ennå

Manageren advarer mot å ta Champions League-avansementet på forskudd.

Publisert Publisert
  • Lars Anders Vestad
  • Thomas Rud
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Sligo Rovers — Molde 0-1

Med en perle av et mål få minutter før pause, ga Daniel Chima Chukwu MFK et ypperlig utgangspunkt foran returkampen mot Sligo Rovers i Molde neste uke. Til tross for at MFK forlater Sligo med et sterkt resultat i bagasjen, advarer manageren mot å ta avansementet på forskudd.

- Det er ikke over ennå, det er fortsatt 90 minutter igjen å spille. Jeg synes vi burde scoret flere mål, men dette var uansett et bra resultat å ta med seg hjem, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

MFK skapte flere fete sjanser i løpet av de første 45 minuttene. Både Aliou Coly, Jo Inge Berget og Daniel Chima Chukwu brente noen store sjanser, før sistnevnte endelig fikk hull på byllen etter 42 minutter. Angriperen rundet to motspillere, før han elegant curlet ballen i lengste hjørne.

- Det var et flott mål av Chima, sier Solskjær.

Etter pausen skapte ikke MFK like mange sjanser, og mot slutten av omgangen etablerte Sligo et tungt press mot de blåhvite.

— I 2. omgang følte jeg ikke at bevegelsene var gode nok. Forsvarsrekka hindret imidlertid innleggene fra kantene i å bli farlige, sier han.

Publisert