Brann-talentet tror han ødela for seg selv

— Jeg var langt unna nivået jeg bør være på, sier Fredrik Pallesen Knudsen (18).

Brann tapte generalprøven i Sverige
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

HAMMARBY — BRANN 3-2:

STOCKHOLM: Det er blitt hvisket en hel del om Fredrik Knudsen denne vinteren. Branns tenåringsstopper har vært på banen i seks av treningskampene og imponert på trening. For U-landslaget sitt har han, ifølge flere som har fulgt med, vært steingod.

Med startplass i generalprøven mot Hammarby, hadde han en mulighet til å spille seg inn på Brann-laget som møter Fredrikstad i 1. serierunde.

Knudsen ikke at han greide å gripe den.

- Sjansene for å starte tror jeg ble dårligere av dette. Det var ikke en god kamp av meg, og det burde det nok vært , sier Knudsen.

Han tar seg tid til BT på vei til spillerbussen, utenfor garderobeområdet på stilige Tele 2 Arena. Man må vurdere prestasjonen hans ondsinnet for å gi ham skylden for noen av de tre målene Brann slapp inn. Men Knudsen depper litt likevel.

— Jeg var langt unna nivået jeg bør være på. Litt for ofte på etterskudd. I forkant av det første målet ble jeg lurt litt, sier han.

Kampen mot Hammarby ble spilt dagen etter at en ny konkurrent av ham ble presentert. Bismark Acosta (28) er kommet til Brann med rutine Knudsen er langt å ha.

— Det betyr at konkurransen er enda tøffere. Men det skal ikke skremme meg, sier Knudsen - som gjorde unna Brann-debuten i fjor høst, på en av de tyngste dagene i klubbhistorien. I nedrykkskampen mot Mjøndalen, var han et sjokkvalg fra start. Det kan, om ikke annet, ha gjort ham herdet for mininedturer som den i Sverige.

Publisert: