Christian O'Sullivan var på det tapende laget foran 13.200 tilskuere i en fullsatt arena i Hamburg. Den tyske cupfinalen spilles med semifinaler lørdag og finale søndag. Turneringsformen er blitt en stor suksess.

Kiel ledet 14–13 ved pause og stakk fra kort etter sidebytte til 19–15 og 20–16. Reinkind var oppe i seks mål (på syv skudd) allerede etter 35 minutter på en herlig ettermiddag for ham. Med seks mål var han finalens mestscorende spiller.

Magdeburg kom ikke tilbake og ble i stedet hengene enda kraftigere på etterskudd i løpet av de neste minuttene. O'Sullivan er lagkaptein i Magdeburg og scoret ett mål i finalen.

Reinkind scoret ikke da Füchse Berlin ble slått 24–22 i semifinalen lørdag, men han var toneangivende i søndagens finale.

– Jeg finner nesten ikke ord. Jeg er svært stolt over tittelen og hele laget. Vi kan fordele ansvaret mellom nesten alle mann, og det er en stor hjelp, sa Kiel-trener Alfred Gislason ifølge klubbens nettsted.

– Niklas Landin var dessuten fremragende i målet.

Kiel får inn Sander Sagosen i troppen etter neste sesong. Nordmannen flytter fra Paris Saint-Germain til Tyskland sommeren 2020.

Norge spiller to landskamper mot Sverige de kommende dagene. Der skal O'Sullivan spille, mens Reinkind ikke er tatt ut.