Nest-Sotra fikk trønderbank

Ranheim tok ut Nest-Sotras offensive våpen, og kjørte etter hvert over sotrastrilene.

BRAKTAP: Nest-Sotra (i grønne drakter) kom til kort mot Ranheim søndag kveld.
  • Lars Eivind Måseide
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

RANHEIM — NEST-SOTRA 3-0

Nest-Sotra fikk lite til å stemme mot nedrykksrivalen fra Trøndelag, og tapte fullt fortjent 3–0 mot Ranheim. Nest-trener Ruben Hetlevik mener spillerne brøt avtalene de ble enige om før kampen.

— Vi hadde en plan på hvordan vi skulle stoppe dem, men vi holder ikke de avtalene vi har inngått før kampen. Det kan skyldes mange ting, så vi får ta en prat med spillerne for å høre hvorfor det ble slik, sier Hetlevik.

Les også

Brann pepet av banen etter å ha fått «sognebank»

Usynlig toppscorer

Nest-Sotra kom fra en sterk 4-0-seier over Jerv, men grønntrøyene slet med å produsere sjanser mot Ranheim. Spesielt toppscorer Steffen Lie Skålevik var spesielt usynlig.

— Ranheim har gjort hjemmeleksen sin, og tok ut Steffen og Johnny (Furdal, jour. anm.). I fremtiden må vi se på hvordan vi kan utnytte dem når motstanderen har satt frimerke på dem, sier Nest-treneren.

3–0 tapet mot trønderne var sotrastrilenes første kamp uten nettkjenning i 1. divisjon, og laget fortsetter dermed å inneha jumboplassen i serien. Fraværet av kapteinen Max Bjørvik, grunnet hans eget bryllup, hjalp heller ikke på.

— Max er en veldig god fotballspiller, så vi merket fraværet hans i dag, men vi var veldig trygg på dem som spilte i dag og. Hvor mye det hadde å si for kampen er umulig å si, mente 28-åringen.

FULL JUBEL: Storseier for Ranheim mot Nest-Sotra. Mads Reginiussen blir løftet i været av glade lagkamerater.

— Har ikke mistet troen Laget fra vest har fem poeng opp til Åsane som innehar plassen over nedrykk. Enn så lenge er ikke Hetlevik nevneverdig bekymret for det.

— Det er selvfølgelig tungt, men vi må vise at vi er tøffe i hodet. Vi fokuserer kun på at det skal snu, og det er ikke slik at vi har mistet troen på det vi driver med. Men vi har ikke lykkes 100 prosent på det vi prøver på, innrømmer Hetlevik.

Til tross for at Ranheim vant fortjent var det lenge jevnt på DNB Arena. Men den velkjente ketsjup-effekten kom etter Robert Stenes mål i det 65. minutt. Deretter satte både Mads Reginiussen og Jo Sondre Aas ballen i nettet bak Øvretveit i Nest-buret.

Neste helg venter topplaget Kristiansund på bortebane.

Publisert: