- Fantastisk! Utrolig!!

Ordene tilhører rosenborgspillernes reaksjoner på måten Nils Arne Eggen og Bent Skammelsrud ble takket farvel på. Det var tydelig at det hadde vært en sterk og vemodig opplevelse.

  • Yngve Bergli
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 18 år gammel

— Det var helt fantastisk. Hele stadion ble igjen. Jeg tror det blir lenge til noe sånt skjer igjen. Det var rørende og verdig, sa Frode Johnsen.

Skiensgutten er svoren Elvis-fan, og satte ekstra pris på at sitt store idols "Canýt help falling in love with you" fulgte de to på vandringen rundt Lerkendal. Men han hadde ikke vært med på å plukke ut akkurat den sangen.

— Nei. Det har jeg nok ikke. Men i garderoben etterpå sa jeg at han han som ordnet musikken fortjente en ekstra stor takk, smilte Frode Johnsen.

— Det var helt utrolig. En fantastisk markering. Jeg ble veldig rørt, og synes det er trist at de to, som har betydd såpass mye for meg de månedene jeg har vært her, nå slutter, sa Azar Karadas.

— Hele seremonien var vemodig. Jeg hadde en klump i halsen hele tiden. Stemningen var magisk, og det ble en flott avslutning på Bent og Nils Arnes lange karriere, sa Roar Strand.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Var redd Bent skulle miste gnisten

  2. Best av hensyn til de andre

BT anbefaler

Bli med gjennom den nye bybane­tunnelen

For en uke siden sprengte arbeiderne seg gjennom siste bit av fjell. BT fikk være med på en av de første kjøreturene fra…

LES SAKEN