Effektive Fredrikstad felte Bryne

Mens Bryne misbrukte sine muligheter, utnyttet Fredrikstad sine to sjanser og satte ballen i nettmaskene.

  • Svein Hagen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Bryne fikk hull på byllen sist helg, etter en lengre periode med måltørke. Og de hadde mulighetene til å fortsette i den fine stimen i Fredrikstad, men de to kjempesjansene de fikk før pause ble langt i fra utnyttet godt nok.

− Vi har to gedigne sjanser, men denne gangen ville det seg rett og slett ikke for oss. Ved begge anledningene ender avslutningene på feil side av stengene, forklarer en skuffet Bryne-trener Gaute Larsen.

  • Video: Se høydepunktene fra kampen øverst i artikkelen!
Les også

På tide med scoringer for Bryne

I stedet var det hjemmelaget som først kom i føringen i kampen. Den første scoringen kom etter at Paul Addo ikke var heldig med sin takling på feil side av 16-meterstreken.

Sure baklengsmål

− Er litt usikker på hvilken side av streken den forselsen fant sted, men dommerne var jo ikke i tvil, så det var nok innenfor. Surt at vi skulle få et slikt baklengsmål mot oss like etter at vi selv burde scoret. Det var litt typisk for denne kampene, mener han.

Og det skulle ikke stoppe med det sure baklengsmålet. Bare noen få minutter etter den første kalddusjen for Bryne, som kom den neste. Denne gangen var det Marius Lode som var uheldig å ha det siste touchet på et langt innkast, og ballen gikk forbi en forfjamset Anders Kristiansen i Bryne-målet.

− Det var nesten litt typisk for oss i denne kampen, ikke klarer vi å utnytte våre egne muligheter, samtidig som vi nesten gir dem sine to scoringer, understreker Larsen.

Les også

Bryne måtte bort fra Bryne for å få ro

Bryne prøvde febrilsk å komme inn igjen i kampen etter pause, men de klarte aldri å trenge gjennom en bastant Fredrikstad-mur.

− Vi hadde et solid trykk på dem, men vi blir rett og slett alt for unøyaktige på den siste tredjedelen av banen. Det virket nesten som litt av luften gikk ut av spillerne etter hvert som de ikke klarte å komme seg gjennom til noen målsjanser etter pause, sier han.¨

Kom aldri rundt på kantene

Han legger ikke skjul på at Bryne-spillerne datt ned noen hakk i fra prestasjonene sine i forrige kamp mot Hønefoss.

− Denne gangen kom vi oss aldri rundt på kantene og fikk slått inn foran deres mål. Vi klarte det litt sporadisk før pause, men etter sidebytte var det totalt mangelvare. Dermed ble det alt for trangt og vanskelig å trenge gjennom et lag som forsvarte sin ledelse så godt som Fredrikstad gjorde i denne kampen, sukker han.

Selv med tapet mot Fredrikstad, ligger Bryne på en niendeplass på tabellen, tilsynelatende på trygg avstand til de lagene som ligger under streken. I alle fall er det fortsatt sju poeng ned dit.

− Nå må vi bruke uken godt før vi skal ut i en ny vrien bortekamp mot Brann neste mandag. Vi har helt klart mye å jobbe med, understreker Gaute Larsen.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Fredrikstad FK
  3. Bryne FK

Les mer om dette temaet

  1. Beite og Shroot på topp for Hødd

  2. Khalili tilbake for Bryne

  3. Bryne gjør ingen endringer

  4. Kristiansen tilbake i Bryne-målet

BT anbefaler

– Nå går mange glipp av Kurt Nilsens jule­konserter i Bergen

– Dette er dramatisk, sier Frank Nes i Bergen Live.

LES SAKEN