Se, en Brann-spiller med suksess

Har scoret i halvparten av kampene og herjer i divisjonen Brann håper å unngå.

SUKSESS: Kristoffer Larsen gjør det bra i Hønefoss.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Kristoffer Larsen er på utlån i 1. divisjonsklubben Hønefoss, laget som trenes av tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord. På sine tolv kamper for Hønefoss, har Larsen scoret seks mål. Nå hylles han av klubblegenden Frode Lafton.

Tilført mye

— Vi skal være så ærlige og si at Kristoffer Larsen har tilført oss mye! Ikke bare gjennom det har har levert i kamp, men han har også satt standarden i treningsarbeidet. I tillegg har han gitt oss utslagsgivende mål og målgivende, sier Lafton.

Mr. Hønefoss er også imponert over mennesket Brann eksporterte til Østlandet midt i sesongen. Larsen er i Ringerike-klubben på lån, mest fordi han selv og Brann konkluderte med at han trengte jevnlig spilletid.

— Han er en gutt som har sklidd godt inn i miljøet. Han bryr seg virkelig. Med tanke på at han kom hit fra en større klubb og slikt: Det har aldri vært noe "her kommer jeg", melder Lafton.

Askøyværingen selv forsøker også å unngå å være selvhevdende i intervju med BT. Men han innrømmer at han har flyt for tiden.

Sentralt

— Det går veldig bra. Jeg spiller mer sentralt i banen enn i brann, får være mye involvert med ballen, og da trives jeg godt, sier Larsen.

Han har operert som en av to spisser i Skarsfjords 3-5-2-system i de to siste kampene. Før han ble flyttet frem, spilte han indreløper. Han har bidratt sterkt til at Hønefoss etter all sannsynlighet overlever i 1. divisjon. Etter sesongen vender han "hem".

— Det er i Brann jeg ønsker å spille, selvfølgelig, jeg er jo fra Bergen, så det sier seg selv. Jeg har kontrakt ut 2016, men det er klart: Jeg ønsker å spille, sier Larsen.

Han følger med på det hans gjenværende lagkamerater presterer på nivået over. Og han er lei seg.

— Det er trist og tungt å se på. De skaper jo mange sjanser, men har dessverre mye stang-ut, konstaterer Larsen.

LARSEN I HØNEFOSS:

Kamper: 12

Mål: 6

Startet: 12

Byttet ut: 9

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering