Tyrkere har bydd 3,5 mill for Badji

Det er en mindre tyrkisk klubb som har lagt inn bud på Stéphane Badji.

Stéphane Badji.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det er foreløpig liten grunn for Brann-fansen å sprette flasken med boblevann som står igjen fra nyttårsaften. Informasjon BT sitter på, sier at det er en mindre tyrkisk eliteklubb som står bak budet på Stéphane Badji. Klubben har tilbudt seg å betale 400.000 euro for den senegalesiske midtbanespilleren.

Det er langt mindre enn Trond Mohn i sin tid bladde opp for å hjelpe Brann til å signere Badji fra Sogndal. I 2013 kostet afrikaneren Brann fem millioner kroner, med en klausul som ga Sogndal ytterligere en million kroner etter et fastsatt antall kamper.

Les også

Brann om Badji-forhandlinger: - Dette er en veldig vanskelig sak

Nå er den interesserte klubben, som ikke tilhører kremen blant de tyrkiske toppklubbene, i utgangspunktet kun villige til å tilby Brann 3,5 millioner kroner.

Konfidensielt

Branns midlertidige sportssjef Rune Soltvedt vil ikke bidra med å bekrefte hvilken klubb som byr på Badji, ettersom partene er enige om å holde dialogen konfidensiell. Soltvedt bekrefter derimot at partene er i forhandlinger om en avtale.

— Det er mye frem og tilbake her. De har kommet med et forslag, og vi har kommet med et motforslag. Så går jeg ikke i detaljer rundt det.

- Er det kommet andre interessenter på banen som ønsker å kjøpe spilleren?

— Nei, det har det foreløpig ikke.

- Kan du bekrefte at budet er på 400.000 euro, altså litt mer enn 3,5 millioner kroner?

— Da er du igjen inne på ting jeg ikke har så lyst å snakke om, meddeler Soltvedt.

Badji er for tiden inne i de siste forberedelsene foran Afrikamesterskapet, hvor hans Senegal skal spille sin første kamp mot sterke Ghana på mandag. Mesterskapet foregår i Ekvatorial-Guinea, men Badji er orientert om interessen fra Tyrkia og er interessert i å skifte klubb på dette tidspunkt.

Publisert: