Selvkritisk Barmen etter 0-0: - Jeg burde avgjort

Brann skapte få sjanser mot Ranheim. Kristoffer Barmen mener han burde satt den ene de fikk.

  • Magnus Wikan
Publisert Publisert
Kristoffer Barmen prøver seg mot Ranheim.
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

RANHEIM (bt.no): Brann skapte ekstremt lite fremover på banen i bortekampen mot Ranheim, men den ene sjansen de fikk tok de heller ikke vare på.Tidlig i annen omgang var Barmen alene med keeper, men klarte ikke å vinkle avslutningen sin forbi Even Barli i bortelagets mål.

— Jeg hadde en stor mulighet som jeg burde scoret på, sier Kristoffer Barmen, som like etterpå ga Ranheim en gyllen mulighet til å ta ledelsen.

Les også

Leciejewski har holdt nullen i fem av åtte

Hektiske minutter

— Det var noen hektiske minutter der. Jeg følte det kunne stått 3-3. Men jeg burde scoret, det er så enkelt, sier Barmen.

Men det gjorde verken han eller Ranheim. Dermed endte det 0-0 på DNB Arena.

— Vi visste at det var en tøff bane å komme til, og det ble det. Kampen kunne vippet begge veier, så et uavgjortresultat var helt greit, oppsummerer Barmen.

Han er likevel ikke fornøyd.

— Vi dro jo opp hit med en ambisjon om å vinne, så jeg er ikke helt fornøyd. Men sånn kampen utviklet seg, var det et rettferdig resultat, sier han.

Les også

Brann-rekord med bismak

— 50 hodedueller

Etter snart å ha fullført en sesong i 1. divisjon, er han blitt vant med å spille slike kamper. Tette oppgjør hvor spillet ikke alltid flyter like bra.

— Det ble mye kriging. Jeg følte jeg var i 50 hodedueller i løpet av kampen. Man merker fort at det blir kjemping, og i denne kampen kjempet vi like bra, sier Barmen.

- Men det er vel dere blitt vant med...

— Vi ble fortalt at det var slik i 1. divisjon, og slik er det. Enkelt og greit.

Søndag avga også Kristiansund poeng mot Follo. Dermed er det status quo i opprykksstriden med seks kamper igjen å spille.

— Vi har vel fire bortekamper og to hjemmekamper igjen. Vinner vi hjemmekampene og tar poeng mot Kristiansund borte, så tror jeg det går fint, sier Barmen.

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Ranheim IL
  3. SK Brann

Les mer om dette temaet

  1. Ingen mål og ingen fest mellom Ranheim og Brann

BT anbefaler

Hvem blir i Brann om de rykker ned? Les spillernes svar.

Les spillernes svar:

LES SAKEN