Her forlater Brann-styret skjebnemøtet

Branns styremedlemmer har fullført sitt ekstraordinære styremøte. En offentlig uttalelse er ventet fra styreleder Rolf Barmen rundt 15.30.

IMG_3312.JPG
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

BRANN STADION (bt.no): I formiddagstimene fredag samlet Branns styremedlemmer seg på Brann Stadion til et ekstraordinært styremøte. Blant temaene var trener Rikard Norlings fremtid i klubben.

Rundt klokken tre fredag ettermiddag forlot styremedlemmene Brann Stadion. Den eneste som ble igjen er styreleder Rolf Barmen, som er ventet å komme med en uttalelse cirka kl. 15.30.

Les også

Brann varsler evaluering av Norling i dag

Rikard Norling ledet Brann tned til 1.-divisjon.

Styremedlemmene var ordknappe idet de gikk inn stadionportene, men Liv Grete Skjelbreid hadde følgende å si før hun gikk inn dørene sammen med Cato Guntveit:— I alle prestasjonsgrupper er det viktig med gode evalueringer.

Henrik Lie Nielsen var ikke mer snakkesalig.

— Nå skal vi møtes, så får vi se, sa han.

Her ankommer Cato Guntveit og Liv Grete Skjelbreid Stadion.

Det er ventet at ansettelsesforholdet til Rikard Norling vil bli diskutert. Både styreformann Rolf Barmen og daglig leder Roald Bruun-Hanssen har svart unnvikende på om de nå vurderer sine posisjoner i kjølvannet av nedrykket. Under et intervju med BT på Gardermoen i går formiddag, svarte Roald Bruun-Hanssen slik på spørsmål om han nå vurderer sin egen stilling:— Alt som går på personvalgene, tar vi der det hører hjemme - i de riktige organer i klubben. Jeg vil forholde meg til styret og diskutere situasjonen med styret.

Publisert: