Bjørsviks triste kveld

Først forærte Max Bjørsvik (24) Fredrikstad et mål, så ble han skadet.

Publisert: Publisert:
TAP: 16. mai-kvelden ble tung for Max Bjørsvik og Nest.
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Den vanligvis solide Nest-Sotra-midtstopperen hadde noen kjipe minutter i slutten av første omgang fredag. Etter 38 minutter skulle Bjørsvik klarere et innlegg fra Fredrikstads venstreside. Det gikk ikke etter planen.— Jeg bommet på ballen rett og slett, og den gikk rett i beina på deres spiss, sier Bjørsvik.

Fra ti meter kunne Robert Stene enkelt sette inn 1-0. Bare noen minutter senere gikk Bjørsvik ned for telling etter et raid fremover på banen.

Strekk

— Jeg løp forbi en motspiller da jeg kjente at det rykket til på fremsiden av låret. Sannsynligvis er det en strekk. Nå blir det nok noen uker på sidelinjen, sukker 24-åringen.

Han har ingen problemer med å innrømme at Nest-Sotra tapte fortjent på Fredrikstad stadion. De grønne hadde bare én stor sjanse, den fikk Steffen Skålevik da han kom alene med keeper tidlig i kampen.

— Fredrikstad var bedre enn oss på alt. Denne gangen hadde vi ikke dagen.

Trener Alexander Straus oppsummerer tomålstapet på samme måte.

— Vi kom aldri opp der vi pleier å være, verken på entusiasme eller trøkk. Kanskje har det med å gjøre at vi har spilt mange kamper i det siste, kan hende er noen av spillerne litt slitne.

Møter Sandefjord tirsdag

At 4612 satt på tribunene, langt flere enn Nest er vant til, tror ikke Straus hadde noe å si.

— Det handler ikke om det. Spillerne sto på og gjorde alt de kunne, men noen ganger funker det ikke. Da vinner vi heller ikke kamper, så jevn som 1. divisjon er, sier treneren.

Sotrastrilenes håp om poeng ble i realiteten knust i det 72. minutt. Da hamret Dag Alexander Olsen inn 2-0 etter mye klabb og babb inne i feltet.

Allerede tirsdag får Nest-Sotra muligheten til å slå tilbake. Da kommer Sandefjord til Ågotnes.

— Vi er en revansjesugen gjeng. Er det én ting som ligger i blodet til Nest-Sotra, er det at vi er såret hver gang vi taper. Det er en av suksessfaktorene våre, sier Straus.

VI FULGTE KAMPEN HER:

Publisert: