Gråtende Neymar ut på båre da PSG tapte

(PSG-Lyon 0–1) En tung kveld for PSG toppet seg da Neymar (28) ble skadet på overtid. Stjernespilleren forlot banen på båre samtidig som Thiago Mendes (28) fikk rødt kort.

UT PÅ BÅRE: Neymar forlot banen på overtid.
 • Per Opsahl, VG
 • Arilas Berg Ould-Saada, VG
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Tino Kadewere ble matchvinner for Lyon da de vant borte mot PSG i toppkampen i fransk 1. divisjon i kveld. En fryktelig feilpasning av Presnel Kimpembe i PSG-forsvaret etter 35 minutter bidro til at Kadewere kom alene igjennom og trillet inn kampens eneste mål.

Seks minutter på overtid ble PSG-stjernen Neymar taklet hardt, men ikke direkte grisete, av sin landsmann Thiago Mendes. Han fikk først gult kort. Etter at VAR hadde vært inne ble han utvist ni minutter på overtid, mens Neymar forlot banen på båre.

Da hadde han ligget lenge på gresset og fått behandling. Uten publikum var det mulig å høre 28-åringen gråte mens han ble pleiet.

Det så ut til at det var den venstre ankelen til Neymar som ble skadet i situasjonen som ledet til det røde kortet.

Omfanget av skaden er foreløpig uviss.

– Vi har ikke noe nytt om Neymar. Han er med fysioen og legene. Vi må vente på undersøkelsene i morgen, sier PSG-trener Thomas Tuchel om den brasilianske stjernen under pressekonferansen etter kampen.

SMERTEFULLT: Neymar holder seg til den venstre ankelen etter duellen på overtid.

Det var det siste som skjedde i kampen. PSG fikk tatt frisparket, som endte i armene til Lyon-keeper Anthony Lopes, før dommeren blåste av.

Lyon har syv seirer og én uavgjort på sine åtte siste. Med seieren i kveld gikk de forbi PSG på tabellen, og har like mange poeng som serieleder Lille. De to lagene har 29 poeng. PSG, som har tapt fire av de 14 første kampene, har 28 poeng, mens Marseille på fjerdeplass har 27.

PSG spiller hjemme mot Lorient førstkommende onsdag. Da får Lyon besøk av Stade Brestois 29.

Publisert
 1. Fransk fotball
 2. PSG
 3. Olympique Lyon
 4. Neymar
 5. Fotball
BT anbefaler

Vil begrense 17. mai-fyll. – Trist utvikling, sier komitéleder.

– Når folk på en nasjonaldag havner i fysisk håndgemeng, og det er flere tilfeller av slåsskamper i bybildet, er det ikke noe kjekt.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. – Trafikken går tregt

 2. Har sporet opp eiere av tyvegods

 3. Turgåerne kan få bra vær. Så skal det bøtte ned.

 4. «En av de gøyeste, mest rørende og feteste filmene jeg har sett»

 5. Rekordsalg: – Det bor noe galskap i denne byen

 6. Reagerer på 17. mai-fyll: – Det var helt smakløst