Sandnes Ulf vinner ikke på bortebane

Sandnes Ulf nekter å tape, men klarer heller ikke å vinne på bortebane. Laget skaper altfor lite framover på banen.

Sandnes Ulf, med trener Bengt Sæternes, greide ikke slå Åsane borte.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det var ikke mye som skjedde innledningsvis på kampen. Helt tydelig at begge lagene var opptatt av den defensive delen av spillet. Og målsjanser var totalt mangelvare det første kvarteret.

Etter 19 minutter kom kampens første målsjanse. En lang ball slås opp mot Pontus Engblom, og spissen ser at Åsanes keeper er langt ute. Han header over keeperen, men dessverre for Sandnes Ulf-spissen så ender avslutningen i tverrliggeren.

— Synd at vi ikke fikk scoring på den muligheten, det tror jeg på mange måter ville endret kampbildet ganske mye, sier trener Bengt Sæternes.

Store muligheter for Åsane

I løpet av et par minutter etter dryge halvtimen hadde hjemmelaget noen kjempesjanser. Først ble et skudd mesterlig reddet av Hannes Thor Halldorsson. Like etter smalt det i tverrliggeren over keeperen. Det har helt klart blitt litt mer fart i kampen utover omgangen.

— Det var herlig å tå til den redningen, det var nemlig en veldig stor mulighet for bortelaget når de kom til den sjansen fra kort hold, sier Hannes Thor Halldorsson.

Det ble ingen scoringer i løpet av de første 45 minuttene, selv om begge lagene hadde hver sin avslutning i tverrliggeren. Kampen har vært jevnspilt og det er ikke noe å si på at lagene kan gå til pause med uavgjort som resultat.

Sjansefattig fra begge lag

Heller ikke de første minuttene av den andre omgangen virket det som om noen av lagene ville satse litt ekstra på en scoring. Begge lagene stoppet nemlig opp før de kom seg fram til motstanderens 16-meter.

Sandnes Ulf fikk en stor mulighet vel midtveis i omgangen da de fikk et frispark like utenfor 16-metersstreken. Men Malaury Martin sitt forsøk ble enkel mat for hjemmelagets keeper.

Dryge kvarteret før slutt fikk Marius Helle skikkelig treff fra langt hold. Ballen fikk en vrien dupp, men hjemmelagets keeper klarte å så slått ballen over til et hjørnespark. Faktisk den første sjansen i den andre omgangen.

— Jeg er veldig godt fornøyd med det vi presterer defensivt, men skulle nok gjerne ønsket at vi hadde produsert mer framover, forklarer Bengt Sæternes.

Tredje uavgjorte på bortebane

Marius Helle var nok en gang farlig frampå vel fem minutter før ordinær tid var ute. Han fyrte av et godt skudd, men dessverre for Sandnes Ulf så gikk ballen like på utsiden av stangen.

Det ble ingen scoringer i kampen, og for Sandnes Ulf var dette den tredje uavgjorte kampen på rad på bortebane. I kveldens kamp klarte ikke laget å skape mer enn to målsjanser i løpet av 90 minutter, samtidig som de virker veldig solide defensivt.

— Nå har vi ikke tapt de på de seks første kampene, og for andre gang på rad så holder vi nullen på bortebane. Da kan vi ikke si annet enn at vi er godt fornøyd med den starten vi har fått på sesongen, mener kaptein Hannes Thor Halldorsson.

Publisert