Jerv-kapteinen om Brann-straffen: - Det er utenfor straffefeltet

Glenn Andersen mener Branns straffe er ytterst tvilsom.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

— Jeg opplever for det første at den er på utsiden, sier Glenn Andersen på spørsmål om hvordan han opplever straffesituasjonen.

Kun et par minutter inn i andre omgang, på stillingen 2-0 til Jerv, ble Jakob Orlov tilsynelatende felt av Glenn Andersen. Reprisen viser at hendelsen nok skjer utenfor straffefeltet, og at det da burde vært dømt frispark.

- Tvilsom

— Han løper foran meg, og så sparker han beina bak i mine. Når han da kjenner at det er berøring, så faller han. Den er tvilsom, sier Jerv-kapteinen, som var skuffet etter 2-2 mot Brann.

Jerv-spillerne jubler etter å ha tatt ledelsen mot Brann.

Erik Huseklepp satte straffen kontant inn. Ti minutter senere utlignet Jakob Orlov til 2-2, etter at Jerv ledet 2-0 til pause.Jervs første målscorer Alexander Lind er enig med sin kaptein:

— Det er en veldig tvilsom straffe, sier Lind, uten å ville si så mye om den situasjonen.

Slik forklarer dommeren seg

Dommer Anders Gjermshus forklarer til Fædrelandsvennen at han opplever situasjonen som at Andersen tar fra Brann en angrepsmulighet.

— Opplevelsen på banen er at Jerv-spilleren hekter borti beinet til Brann-spilleren i det Brann-spilleren kommer seg foran, skriver Gjermshus i en sms til Fædrelandsvenn.

Han sier han mandag kveld ikke har fått sett situasjonen på nytt.

Publisert: