Brann-spiller snart klar for Istanbul

Badji-forhandlingene går inn i sluttfasen.

FORSVINNER TROLIG FRA BERGEN: Stéphane Badji.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Senegaleseren Stéphane Badji. kan bli klar for Istanbul Basaksehir om kort tid.

Etter det BT har grunn til å tro, går forhandlingene mellom Brann og den tyrkiske toppklubben nå inn i en sluttfase, og en avklaring kan ventes innen kort tid.

Brann ønsker ikke å trekke forhandlingene ut i langdrag, ettersom klubben må ha tid nok til å klargjøre og verifisere bankgarantier fra Istanbul Basaksehir. Brann brant seg på nettopp denne biten da de inngikk en avtale med italienske AS Bari om salg av Erik Huseklepp tidlig i 2011, og tyrkiske klubber har et rykte som får søritalienerne til å fremstå som pliktoppfyllende konfirmanter i forhold. Brann ønsker derfor å undersøke og ettergå betalingsdetaljene ytterst nøye før en avtale kan sluttføres.

Les også

«Norske» Senegal ute av afrikamesterskapet

Selve forhandlingene har pågått i mer enn en uke, og avstanden mellom partene skal nå være på under en million kroner. Etter det BT vet, vil Brann kunne sitte igjen med om lag det samme som de totalt har måttet overføre til Sogndal etter at senegaleseren ble kjøpt tidlig i 2013 (seks millioner kroner).

Da BT snakket med Branns fungerende sportssjef onsdag, hadde han dette å meddele:

— Vi snakker fremdeles med klubben, og avstanden mellom oss er mindre enn da vi innledet forhandlingene, sa Rune Soltvedt.

Stéphane Badji er klokkeklar på at han ønsker et skifte til den tyrkiske klubben, og det er ingen andre klubber som har innledet forhandlinger med Brann om å kjøpe ham i dette overgangsvinduet.

Publisert: