Hareide vil ha Brann-spiller - vet ikke hvem i klubben han skal kontakte

Malmö-sjef Åge Hareide (62) innrømmer at kaoset i Brann skaper trøbbel for ham.

VIL HA BRANN-BACK: Hovedtrener Åge Hareide, her på en pressekonferanse før Champions League-oppgjøret med Juventus, vil hente Brann-spiller Andreas Vindheim til Malmö.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Malmö-sjef Åge Hareide har i lenger tid hatt et sterkt ønske om å hente Brann-back Andreas Vindheim, og forrige uke skal Brann ha avvist et bud på 1,5 millioner kroner fra den svenske storklubben.

Les også

Full forvirring om hvem som styrer Brann

MALMÖ-AKTUELL: Andreas Vindheim.

Spilleren selv har sagt at han er interessert i en overgang, og Åge Hareide har på ingen måte gitt opp kampen om ungguttens signatur.– Han er en ung spiller som har prestert godt for Brann, og det har vi lagt merke til. Vi ser et stort utviklingspotensial i ham, sier Hareide og bekrefter at de vil hente Vindheim.

– Vet ikke hvem vi skal snakke med

Gårsdagens kaos på bergensklubbens årsmøte – der styreleder Kjell Tennfjord og det nyvalget styret valgte å trekke seg etter en drøy time ved roret – er riktignok dårlig nytt for Hareide, som ønsker å hente Vindheim til Malmö så raskt som mulig.

Les også

Det komplette kaos i Brann etter skandaleårsmøte

– Vi vet ikke hvem vi skal snakke med nå, for det er ingen i Brann som vil ta noen beslutninger. De som er i styret, er jo på vei ut, så jeg forstår jo at det ikke er noen som kan ta de beslutningene, sier Malmö-sjefen.

  • Les mer om forvirringen rundt hvem som styrer Brann her.

– Men dere er villige til å vente så den tiden det tar for å sikre dere Vindheim?

TRAKK SEG: Kjell Tennfjord trakk seg som styreleder fordi Nina Sandnes (til v.) ikke ble valgt inn i styret. Også Tom Georg Olsen, Arild Christiansen og Liv Grete Skjelbreid trakk seg.

– Ja, vi må jo bare det. Det er ikke annet å gjøre. Vi må vente til vi vet hvem vi skal snakke med om det, for det vet vi ikke nå, sier Åge Hareide, som selv så TV-klippene fra gårsdagens Brann-årsmøte.

Hareide om årsmøtet: – Underholdende

– Det var underholdende, det. Hvert fall for en nøytral seer, sier Hareide, før han blir mer alvorlig:

– Det er selvfølgelig ikke bra. Det rammer klubben og renomméet til Brann, og det er synd. Det er umulig å vite hva som egentlig skjer i klubben. Fra utsiden ser det veldig merkelig ut, sier 61-åringen, som tidligere har vært hovedtrener i Rosenborg – en klubb som i likhet med Brann er medlemsstyrt.

– Nei, jeg har ikke vært borti lignende. Det der er veldig sjelden kost, heldigvis. Men det kan selvfølgelig skje i en medlemsstyrt klubb, at det kommer benkeforslag, for eksempel. Men normalt blir det meste styrt via valgkomité og i ordnede former, sier Hareide.

Publisert: