Skuffede Sarpsborg-spillere: - Sølvmedaljen betyr egentlig ingenting

De tapende finalistene var langt nede etter Rosenborgs cuptriumf.

Sarpsborg-spillerne måtte tre ganger se Rosenborg-spillerne juble. Først for to scoringer, dernest for cuptriumf.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

ROSENBORG — SARPSBORG 2-0

ULLEVAAL: Sarpsborg gikk ut i hundre fra start i cupfinalen, men det holdt ikke til seier i cupfinalen på Ullevaal. Scoringer av Pål André Helland og Mike Jensen sikret Rosenborg seieren.

Det var skuffede Sarpsborg-spillere som fikk sølvmedaljene etter kampen.

Amin Askar var skuffet etter finaletapet.

— Det er jævlig å stå her etter å tape 2-0 i en kamp der vi startet best. Vi var klart best frem til det første målet. Men RBK har flyten, og vi er kanskje ikke dyktige nok heller. Vi fikk ikke utteling i vår periode, og så smeller det plustelig en i trynet på oss. Da ble det jaging resten av kampen, og det taklet vi ikke godt nok, sier Amin Askar til Aftenposten. - Dere fikk sølv. Er det godt å tenke på i det hele tatt nå?

— Nei, ikke for min del. Jeg ønsket kun å vinne kampen. Vi visste at vi møtte et stabilt lag, og det så vi i dag også. De har et høyt bunnivå, men ikke noe spesielt høyt toppnivå, så det er et lag det er mulig å slå. Nå føler jeg meg egentlig bare skuffet. Sølvmedaljen betyr egentlig ingenting, sier Askar.

Se høydepunktene:

Les også

Slik vant Rosenborg årets norgesmesterskap

Sarpsborg-kapteinen: — Dette er tøft

Heller ikke Sarpsborg-kaptein Ole Heieren Hansen finner noen glede i sølvmedaljen.

— Kanskje det er godt å ha en liten sølvmedalje på hylla når jeg blir gammel og grå og sitter hjemme i lenestolen, men akkurat nå er det tøft. Den betyr ikke så altfor mye akkurat nå, sier han.

Han er fornøyd med åpningen på kampen, men skuffet over at Sapsborg ikke greide å få uttelling for presset.

— Jeg følte at vi var i nærheten. Jeg vet hvis vi hadde fått den første scoringen at vi kunne ha stått igjen som vinnere. Men til slutt vinner de fortjent, og det er tungt. Vi gikk inn med troen på å løfte pokalen, sier Heieren Hansen.

Begge Rosenborgs scoringer kom etter at Sarpsborg-forsvaret ikke maktet å klarere ballen skikkelig.

— Vi var for ubesluttsomme i boksen. De tok vare på den mulighetene de får, og vi blåste dem over og utenfor. Det er den største forskjellen, i hvert fall i 1. omgang, sier Sarpsborg-kapteinen.

Publisert: