- Akkurat nå kjennes det helt forjæ****

Fem minutter på overtid kom målet Nest-Sotra trengte minst av alt.

Nest-trener Ruben Hetlevik (til høyre) var langt nede etter kampen i Hønefoss.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

HØNEFOSS-NEST-SOTRA 2-2

— Akkurat nå kjennes det helt forjæ…, sier Nest-trener Ruben Hetlevik umiddelbart etter kampslutt.

— Men jeg tror kanskje ikke jeg kommer til å deppe veldig lenge over resultatet. For selv om det er surt nå, tar vi også noe med oss fra denne kampen.

- Fortjente poengene

Ifølge Hetlevik var bortelaget klart best på Aka Arena i Hønefoss i de siste 45 minuttene av oppgjøret.

Der åpningsomgangen var middelmådig, men jevn, styrte grønnskjortene fra Sotra oppgjøret etter pause. Bortsett fra de siste minuttene. Da pumpet Hønefoss lange baller inn i gjestenes straffefelt. Og fikk uttelling på overtid.

— Ufortjent. Jeg synes kampen sett under ett at vi hadde fortjent alle tre poengene, sier Hetlevik.

Ikke tapt i høst

Det ene poenget monner lite sånn rent fysisk og tabellmessig i bunnstriden, men mentalt er det slett ikke bare sorgen. Tre poeng ville gjort atskillig mer vei i vellingen enn det ene, men Nest Sotra har ennå ikke tapt i høst.

På tre kamper er det blitt fem poeng. På hele vårsesongen tok de ti, så de ligger godt i rute til å snu motgangen og berge plassen. Akkurat nå er det ikke mer enn fire poeng opp til trygg grunn.

To mål av Nordheim

Nest Sotra er det laget i 1. divisjon som har forsterket mest i løpet av overgangsvinduet. Resultatene har ikke latt vente på seg, og i går var det nykommeren fra Start, John Olav Nordheim, som scoret begge grønntrøyenes mål. Det første på et skudd fra distanse, det andre etter corner.

— Vi er fornøyd med alle signeringene vi har gjort i dette vinduet. De har glidd inn i systemet uten problemer. Mot Hønefoss var det tre nye i startoppstillingen, men vi skal ha inn enda et par mann til, forsikrer Ruben Hetlevik.

Mulighet til revansj

Allerede onsdag er det ny kamp. Da mot Kristiansund på Ågotnes. Ruben Hetlevik ser frem til muligheten til å revansjere det sure poengtapet.

— Vi føler vi er på rett vei, og for oss er det ikke negativt at neste kamp kommer så kjapt, sier Nest Sotra-treneren.

Publisert: