Braaten og Drage starter for Brann

Begge Branns prøvespillere får tillit mot Jönköping.

PÅ PRØVESPILL: Daniel Braaten spiller fra start mot Jönköping. Mot Elfsborg mandag kom han inn i annen omgang, og gjorde en solid jobb. Foto: Zack Wittman.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Brann-trener Lars Arne Nilsen har bestemt seg for å gi både Thomas Drage og Daniel Braaten sjansen fra start i treningskampen mot Jönköping fredag. Kampen spilles fredag klokken 21 norsk tid, på IMG Academy i Florida, der Brann er på treningsleir, og kan følges direkte på bt.no.

Les også

Følg Brann - Jönköping og chat med BTs reporter

Fornøyd med Braaten og Drage

Brann har gjennom hele det snart to uker lange treningsoppholdet i USA vært positive til Braatens og Drages innsats. Nå får altså begge spille fra start. Etter planen avsluttes prøvespillet med de to når Brann reiser hjem til Bergen lørdag. Om det blir aktuelt å signere en, begge eller ingen av dem, er ikke klart ennå.

Slik starter Brann mot Jönköping. De spiller 4-3-3 som vanlig:

Keeper: Piotr Leciejewski.

Forsvar: Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov, Viljar Vevatne.

Midtbane: Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen.

Angrep: Daniel Braaten, Mads Hvilsom, Thomas Drage.

Innbyttere: Alex Horwath, Dani Hatakka, Ulrik Edvardsen, Erik Huseklepp, Steffen Lie Skålevik, Jakob Orlov, Jonas Grønner.

— Vil avslutte skikkelig

Da BT snakket med Nilsen torsdag, så han frem til kampen som på mange måter avslutter det som har vært en vellykket treningsleir for Brann. Tidligere på treningsleiren har Brann slått Elfsborg 2-1, og ingen har pådratt seg skader å snakke om.

— Vi håper på å avslutte mot en skikkelig måte mot Jönköping, sier Nilsen. Det eneste han har å beklage seg over nå, er at belastningen blir veldig stor på de tre på midten. Der har Brann ingen backup i øyeblikket.

— Vi har trent mye nå i to uker, og så har vi skadefri tropp, utenom at kampen kommer for tidlig for Azar Karadas og Kristoffer Larsen (begge er på vei tilbake etter skader), sier Nilsen.

PS. Tredjekeeper Markus Olsen Pettersen er ikke med i kamptroppen. Det er heller ikke Ruben Kristiansen som er småsyk.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk