Kienast ut med strekk

<p>Skadet på prøvespill i Norwich.</p>

Austrian national soccer team player Roman Kienast addresses a news conference after a Euro 2008 training session in Stegersbach June 10, 2008. REUTERS/Robert Zolles (AUSTRIA) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY ROBERT ZOLLES

Rune Steen Hansen

Norwich – Arsenal 4-2: Roman Kienasts dårlige sesong ble komplettert da han måtte gå ut med en alvorlig strekkskade etter bare 18 minutter mot Arsenals «young guns». Nå reiser han rett til Østerrike for å lege skaden.

Det virket ikke som noen i Norwich visste at Roman Kienast skulle spille mot Arsenals reservelag i går kveld, for han figurerte ikke i noen startoppstillinger.

Kienast spilte fra start.

Men han var på banen i bare 18 minutter.

Måtte ut

Etter en takling hogg det nemlig til i hamstringen hos Kienast. Og det var ikke mer å snakke om.

– Jeg fikk en strekk. Jeg kunne ikke spille mer, sier en veldig skuffet Roman Kienast til HA-sporten.

Kienast fikk nemlig sjansen fra start på topp hos reservelaget til Norwich mot Arsenals meget sterke og unge reserverlag som populært blir kalt «young guns» i England.

– Det var mange gode og unge spillere der, men Norwich vant 4-2. Norwich var effektive, og scoret på sjansene sine, sier Kienast.

Sterkt Arsenal-lag

Men det var først etter at Kienast forlot banen at Norwich fikk hull på byllen. Arsenal tok nemlig ledelsen på et frispark fra Emmanuel Frimpong.

Hele sju spillere fra laget som slo Wigan 3-0 i ligacupen, spilte fra start mot Norwich i går kveld, men etter hvert tok Norwich kommandoen.

Tre mål av Luke Daley og ett av Krist Renton sørget for at Norwich overraskende vant 4-2. ## Drar til Østerrike

Men for Roman Kienast ble det bare nok en sørgelig forballkveld.

– Dette oppsummerer egentlig bare fotballåret 2008 for meg, sier han til HA-sporten.

Han utelukker imidlertid ikke at det kan bli Norwich.

– De har visst om meg en god stund. Og de visste at jeg har kjent denne skaden i Helsingborg også. Jeg gikk av banen fordi det kjentes mer nå. Det er ingen vits å ta noen sjanser , sier en skuffet Kienast.

Men skaden er alvorlig nok til at han nå vil gjøre det han kan for å få rett behandling.

– Jeg reiser hjem til Wien for å få behandling. Jeg må sørge for at jeg er hundre prosent klar igjen i januar. Vet du forresten når HamKam begynner å trene igjen i januar? spør Kienast.

Skaden betyr også at Kienast er uaktuell til kampen mot HA-sportens utvalgte spillere på HIAS-banen torsdag kveld.