Beckham: - Sesongbeste

David Beckham mente Manchester United spilte sin beste omgang for sesongen i 1. omgangen mot Sunderland lørdag. United gikk til pause med en 4-1-ledelse, noe som også ble sluttresultatet.

  • Eivind Aarre
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 19 år gammel

— Vi spilte glimrende, og var virkelig sultne helt fra start. Pasningsspillet og bevegeligheten gjorde førsteomgangen til vår beste til nå denne sesongen, sier Beckham til MUTV.

— Phil Nevilles tidlige mål gjorde at vi kunne roe nervene litt. Selv om Sunderland utlignet, følte jeg at vi hele tiden hadde kontrollen, sier Beckham, som slev scoret med et vakkrt frispark som ga United 2-1. Manager Alex Ferguson var like fornøyd:

— Førsteomgangen var av virkelig topp klasse. Alt stemte: Spillerne ville virkelig vinne, og pasningene og bevegelsene satt slik de skulle. Sunderland ga aldri opp, og gjorde det mye vanskeligere for oss etter pause, sier Ferguson.

Sunderland-manager Peter Reid mente David Beckhams mål var lovlig, siden England-kapteinen scoret direkte på det Reid mente var et indirekte frispark.

— Jeg trodde frisparket var for obstruksjon, hvis det var noen obstruksjon i det hele tatt, og selv med de begrensede kunnskapene om reglene vet jeg at du ikke kan score direkte på et indirekte frispark, sier Reid.

— Jeg snakket med dommeren i pausen, bare for å minne ham om at det faktisk var to lag ute på banen. Avgjørelsen på Beckhams frispark snudde hele kampen, sier Reid.

Publisert
BT anbefaler

– Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss. Da bestemte jeg meg for å ta affære.

– Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss. Da bestemte jeg meg for å ta affære, sier Anne Berge Pedersen.

Mest lest akkurat nå

  1. Sølvi fant sønnen død. Hun skulle ønske hun hadde blitt oppsøkt av et kriseteam.

  2. Bil kjørte i fjellveggen. Store materielle skader.

  3. – Jeg merket ikke at jeg kjørte over dem

  4. VG: Politiet vil henlegge sak mot Brann-spiller

  5. Legestudenten løper mer enn to mil om dagen. Resultatet: Tre NM-gull på én uke.

  6. Folk mente de burde gi opp. Nå satser de på seier i VM.