Rösler: - Jeg er lei meg

<p>— Jeg er lei meg for at det skulle ende på denne måten, sier Uwe Rösler.</p>

MOLDE 20060924: LSK-trener Uwe Rösler under eliteseriekampen mellom Molde og Lillestrøm i Molde søndag kveld.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Foto: KALLESTAD, GORM

  • Eirik Fardal
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 14 år gammel

I går fikk han og Gunnar Halle sparken i Lillestrøm. Mannen med pengesekken, Per Berg, og til dels den levende LSK-legenden, Tom Lund, var så kritiske til Rösler at de fikk resten av det sportslige utvalget i klubben med på å kaste trenerduoen på dør.

Daglig leder Frank Grønlund og styreleder Per Mathisen, samt manager Jan Åge Fjørtoft, som ikke har stemmerett i utvalget, var tydelig mot beslutningen.

Hjemme satt Uwe Rösler og var fortvilet. Han trodde to fjerdeplasser, én cupfinale og én Royal League-finale var godt nok for Per Berg & co.

– LSK overrasket meg i dag ved å gi Gunnar (Halle) og meg sparken. Vi er stolt av den jobben vi har gjort på våre to år i klubben, og jeg er lei meg for at det skulle ende på denne måten, sier tyskeren til Romerikes Blad.

– Vi har jobbet hardt for å bringe LSK tilbake i toppen av norsk fotball. I løpet av tida i LSK har vi nådd stort sett alle de målsettinger vi har hatt. Dessuten har vi spilt to finaler, legger han til.

Rösler, som begynte uten trenererfaring i Lillestrøm, er sikker på at de kanarigule vil kjempe om serietittelen også neste sesong. Nå takker han supporterne for tiden i klubben han både har vært spiller og trener i.

– Kanari-Fansen har vært en fantastisk støtte. Vi har satt stor pris på tida i klubben, og vi kan bare ønske alle i LSK lykke til videre. Dessverre skilles våre veier nå, sier Rösler til RB.

Publisert
  1. Eliteserien
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Rösler taus om LSK-sparkingen

  2. Fortviler over treneravgangene

  3. - Vil innlede Nordlie-samtaler

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Vålerenga21104134
3Viking11003123
4Molde11002023
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
BT anbefaler

Fant jente på over­våking. Det var med på å felle Tesla-eieren.

Målt to ganger til 221 km/t. Fradømmes førerretten for fire år.

LES SAKEN