Rösler: - Jeg er lei meg

<p>— Jeg er lei meg for at det skulle ende på denne måten, sier Uwe Rösler.</p>

Publisert Publisert

MOLDE 20060924: LSK-trener Uwe Rösler under eliteseriekampen mellom Molde og Lillestrøm i Molde søndag kveld.Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Foto: KALLESTAD, GORM

  • Eirik Fardal
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

I går fikk han og Gunnar Halle sparken i Lillestrøm. Mannen med pengesekken, Per Berg, og til dels den levende LSK-legenden, Tom Lund, var så kritiske til Rösler at de fikk resten av det sportslige utvalget i klubben med på å kaste trenerduoen på dør.

Daglig leder Frank Grønlund og styreleder Per Mathisen, samt manager Jan Åge Fjørtoft, som ikke har stemmerett i utvalget, var tydelig mot beslutningen.

Hjemme satt Uwe Rösler og var fortvilet. Han trodde to fjerdeplasser, én cupfinale og én Royal League-finale var godt nok for Per Berg & co.

– LSK overrasket meg i dag ved å gi Gunnar (Halle) og meg sparken. Vi er stolt av den jobben vi har gjort på våre to år i klubben, og jeg er lei meg for at det skulle ende på denne måten, sier tyskeren til Romerikes Blad.

– Vi har jobbet hardt for å bringe LSK tilbake i toppen av norsk fotball. I løpet av tida i LSK har vi nådd stort sett alle de målsettinger vi har hatt. Dessuten har vi spilt to finaler, legger han til.

Rösler, som begynte uten trenererfaring i Lillestrøm, er sikker på at de kanarigule vil kjempe om serietittelen også neste sesong. Nå takker han supporterne for tiden i klubben han både har vært spiller og trener i.

– Kanari-Fansen har vært en fantastisk støtte. Vi har satt stor pris på tida i klubben, og vi kan bare ønske alle i LSK lykke til videre. Dessverre skilles våre veier nå, sier Rösler til RB.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Rösler taus om LSK-sparkingen

  2. Fortviler over treneravgangene

  3. - Vil innlede Nordlie-samtaler

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt13112045172835
2Molde14101340152531
3Odd138142114725
4Vålerenga136521817123
5Rosenborg1363422111121
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
BT anbefaler

– Eg er skuffa over det eg såg i parken

Helsebyråd Beate Husa seier ho er uroa etter å ha sett studentane i Nygårdsparken.

LES SAKEN
  1. Eliteserien