Zlatan om Mbappé: – Trenger smaken av blod

Zlatan Ibrahimovic har rundet 40 år, men er ikke blitt slappere i munntøyet. I et intervju med franske TF1 retter han verbale svingslag mot media i Frankrike og Paris Saint-Germains Kylian Mbappé - samt et lite stikk mot Messi.

IKKE HELT I SMAK: Kylian Mbappé burde ha mer p lager enn det han har vist i PSG-drakten hittil, ifølge eks-PSG-er Zlatan Ibrahimovic.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

– Jeg elsker ham, men han gjør for lite. Han kan bli god hvis han lærer seg å herde seg selv. Han trenger å kjenne smaken av blod, og gå gjennom ild. Og å ha folk rundt seg som sier du er ikke tilstrekkelig god, og du kommer til å bli bedre, uttaler blant annet Milans aldrende stjernespiller til TF1 om Mbappé.

Han understreker imidlertid at Kylian Mbappé (22) er inne på hans 10 på topp-liste, og nevner Erling Braut Haaland i samme favorittåndedrag.

Zlatan Ibrahimovic hevder at hvis det ikke var for ham - det faktum at han spilte for Paris Saint-Germain 2012–2016 - ville ikke hovedstadsklubben vært der den er i dag.

Les også

Rødt til Griezmann – gult til Zlatan: Raser mot forskjellsbehandling

– Noen tror jeg kom for pengene (fra Milan), byen, livet. Nei, jeg kom og alt ble endret, mener svensken - som ifølge Aftonbladet igjen skal være aktuell for Sveriges landslag.

HOLDER SEG GODT: Zlatan Ibrahimovic blir kjærlig omfavnet av Milans trener Stefano Pioli etter Serie A-oppgjøret på San Siro i Milano sist tirsdag.

Han sier også - eller snarere spør - om hva fransk media prater om nå, etter at han forlot den franske fotballscenen.

– Det må være kjedelig å jobbe i Frankrike nå, sier han i intervjuet med TF1 - før han også retter et stikk mot PSGs siste milliardervervelse, Lionel Messi (34).

Les også

Messi-dobbel reddet PSG

Argentineren har etter overgangen fra Barcelona med et par unntak slitt med å vise seg fra sine beste sider, som han hadde for vane i La Liga og Champions League for den spanske klubben.

– Det er en bra utfordring for Messi. Han vil prøve noe nytt etter er lang periode i Barcelona, og han kommer til en veldig ambisiøs klubb som vil vinne og er i ferd med å løfte seg, sier Zlatan Ibrahimovic.

Sammenligner Messis nye klubb med et kjøpesenter (VG+)

– Er dagens lag bedre enn i min æra? Nei, vi var et lag. I disse dager er det ikke et lag, tilføyer Zlatan, ifølge Get football news France sin gjengivelse av TF1-intervjuet.

Ps! PSG slo Lille 2–1 fredag og topper tabellen i Ligue 1 med 31 poeng etter 12 kamper. På 2. plass følger Lens med 21 poeng, på 3. og 4. plass Nice og Angers med 20 poeng.

Zlatan thinks Mbappe needs to up his game 🗣️ https://t.co/uHarERq080
Publisert: