Norling: - Alle de offensive spillerne gjorde det bra

Marcus Pedersen rundet av målfesten med et kanonskudd, men var likevel den minst gode av Branns offensive spillere mot Fana.

Fant nettmaskene: Denne gang var det kroppen som havnet i nettet, men Marcus Pedersen klarte å få ballen dit senere i kampen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

FANA — BRANN 1-7

Over to omganger på 30 minutter var det klasseforskjell mellom Rune Vindheims unge 2.divisjonsmannskap og laget som fortsatt står i fare for å spille i 1.-divisjon neste år. Branns offensive spill var hurtig, presist og underholdende. Anført av Kasper Skaanes bølget angrepene mot Fanas forsvar gang på gang, og etter 60 minutter sto det 1-7 til Brann.

— Bra treningskamp, enda en gang. Det var stabilt defensivt og så synes jeg det ser bra ut offensivt. Egentlig gjorde alle offensive spillere det veldig bra, oppsummerte en travel Rikard Norling etter kampen.

Skulle rekke fly

Svensken småløp fra Fana stadion like etter kampslutt, sammen med Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen. De hadde et fly å rekke, for begge skulle til Mjøndalen for å spionere på Mjøndalen og Bærum.

Da hadde de først fått med seg en time med lovende offensive takter fra Brann-spillerne som ikke er opptatt med landslagsoppdrag. Best: Kasper Skaanes i sin sentrale rolle. Nest best: Erik Huseklepp i den samme frie rollen som mot Haugesund. Men også Jakob Orlov og Marcus Pedersen gjorde det skarpt.

— Det var bra i dag. Vi var bra offensivt - det var moro. Det var masse sjansesløseri i dag, men det er bra jeg ikke brenner alt i dag, også. Jeg må spare litt på det, spøkte Pedersen etter å ha brukt 59 minutter av timen på å jage scoring. Først rett før slutt leverte spissen et nydelig skudd som rundet av kampen.

Han fikk selvsagt med seg at lagkameratene leverte en bra offensiv prestasjon i Haugesund, men virker ikke veldig plaget av konkurransen.

— Det er bra med konkurranse, og det er viktig for hele gruppen at alle som stepper inn gjør det bra. Dette er en slik situasjon jeg så for meg da jeg kom til klubben - at det kom til å være noen viktige kamper på slutten av sesonger. Nå er det kvalik, og det blir jo ikke stort viktigere enn det, så jeg gleder meg, sier Pedersen.

Fana-Brann 1-7

Treningskamp Fana stadion. Dommer: Steinar Hauge, Djerv. Ingen kort. Ca 150 tilskuere.

0-1: Jakob Orlov (3.), 1-1: Marius Wichne (11.), 1-2: Selvmål (16.), 1-3: Selvmål (27.), 1-4: Erik Huseklepp (36.), 1-5: Kasper Skaanes (41.), 1-6: Skaanes (51.), 1-7: Marcus Pedersen (59.).

Brann: (5-3-2): Piotr Leciejewski - Simen Lassen, Fredrik Knutsen, Erlend Hanstveit, Fredrik Heggland, Erdin Demir - Kasper Skaanes, Fredrik Haugen, Jakob Orlov - Marcus Pedersen, Erik Huseklepp.

Publisert: