BT kårer årets idrettstalent

Vi vil gjerne ha din hjelp til å finne de største talentene i Bergen og omegn.

BLI MED DU OGSÅ: Nå skal årets idrettstalent 2016 kåres, og vi ønsker at du blir med på laget. Du kan nominere dine egne kandidater, og senere være med å stemme dem frem.
 • Elisabeth De Lange Gjesdal
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Hvert år kårer Bergens Tidende årets idrettsutøver, og for 2016 ble dette bronsevinner fra OL i Rio - Kristoffer Brun. I tillegg er det en egen liste over årets profiler, en liste som i større grad fokuserer på hvor profilert og kjent de ulike utøverne er.

Nå er det på tide å se litt nedover i rekkene, på de store talentene i vårt nedslagsfelt. Vi gleder oss til å kåre årets idrettstalent 2016.

Stem på årets idrettstalent 2016 her!

– Vi ønsker en slik kåring fordi dette er en arena vi vanligvis ikke er så mye på. Vi dekker normalt senioridrett, og dette vil være en fin og positiv måte å bidra på også innen ungdomsidretten, sier Tore Nilssen, nyhetsleder sport i Bergens Tidende.

Leserne får være med

GLEDER SEG: Tore Nilssen, nyhetsleder sport i Bergens Tidende, ser frem til å skape blest rundt talentene i Bergen og omegn. Han håper leserne vil være med på jobben med å finne frem til de største talentene.

I denne kåringen vil vi involvere dere lesere. Nå ønsker vi derfor at dere skal nominere deres favoritter til denne prisen, og senere skal dere få være med å kåre en egen publikumsfavoritt blant et utvalg av disse.

– Våre lesere har ofte god oversikt. Det er de som vanker i miljøene, og vi ønsker deres hjelp til å finne disse utøverne. Når vi får den hjelpen synes vi bare det er rett og rimelig at de også skal få være med på å kåre en favoritt, at også deres stemme skal telle, forklarer Nilssen.

Stem på årets idrettstalent 2016 her!

Premie er på 10.000 kroner

I tillegg til leserne er det også en egen jury (se faktaboks).

Det skal kåres beste jente/kvinne og gutt/mann av juryen, samt en egen publikumsfavoritt. Alle vinnerne får en premie på kroner 10.000.

Bruk gjerne #btidrettstalent på sosiale medier, og tagg @btno på Instagram.

Publisert
 1. Bergens Tidende
 2. Sosiale medier
 3. Instagram
 4. Sport
 5. Medier
BT anbefaler

Se bildene fra festdagen!

Folkehav, musikk og strålende vær. Slik var ble nasjonaldagen feiret i Bergen.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. – Noen skal ha begynt å leke dørvakt. Så begynte folk å slåss i trapper og ganger.

 2. – Dere må gjerne komme nærmere scenen

 3. Før så de ikke vitsen med å gå i tog. – Nå er det dessverre blitt mange flere ukrainere i Bergen.

 4. – Mye slåssing og knuffing

 5. – Hadde aldri trodd de var så ville

 6. – Jeg er ufør, og jeg er ferdig med å skamme meg