BT kårer årets idrettstalent

Vi vil gjerne ha din hjelp til å finne de største talentene i Bergen og omegn.

Publisert Publisert

BLI MED DU OGSÅ: Nå skal årets idrettstalent 2016 kåres, og vi ønsker at du blir med på laget. Du kan nominere dine egne kandidater, og senere være med å stemme dem frem. Foto: NTB Scanpix/collage

 • Elisabeth De Lange Gjesdal
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Hvert år kårer Bergens Tidende årets idrettsutøver, og for 2016 ble dette bronsevinner fra OL i Rio - Kristoffer Brun. I tillegg er det en egen liste over årets profiler, en liste som i større grad fokuserer på hvor profilert og kjent de ulike utøverne er.

Nå er det på tide å se litt nedover i rekkene, på de store talentene i vårt nedslagsfelt. Vi gleder oss til å kåre årets idrettstalent 2016.

Stem på årets idrettstalent 2016 her!

– Vi ønsker en slik kåring fordi dette er en arena vi vanligvis ikke er så mye på. Vi dekker normalt senioridrett, og dette vil være en fin og positiv måte å bidra på også innen ungdomsidretten, sier Tore Nilssen, nyhetsleder sport i Bergens Tidende.

Leserne får være med

GLEDER SEG: Tore Nilssen, nyhetsleder sport i Bergens Tidende, ser frem til å skape blest rundt talentene i Bergen og omegn. Han håper leserne vil være med på jobben med å finne frem til de største talentene. Foto: Jan M. Lillebø

I denne kåringen vil vi involvere dere lesere. Nå ønsker vi derfor at dere skal nominere deres favoritter til denne prisen, og senere skal dere få være med å kåre en egen publikumsfavoritt blant et utvalg av disse.

– Våre lesere har ofte god oversikt. Det er de som vanker i miljøene, og vi ønsker deres hjelp til å finne disse utøverne. Når vi får den hjelpen synes vi bare det er rett og rimelig at de også skal få være med på å kåre en favoritt, at også deres stemme skal telle, forklarer Nilssen.

Stem på årets idrettstalent 2016 her!

Premie er på 10.000 kroner

I tillegg til leserne er det også en egen jury (se faktaboks).

Det skal kåres beste jente/kvinne og gutt/mann av juryen, samt en egen publikumsfavoritt. Alle vinnerne får en premie på kroner 10.000.

Bruk gjerne #btidrettstalent på sosiale medier, og tagg @btno på Instagram.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Hun sier gjentatte ganger: «Du må ikke se ned. Du må ikke se ned, Morten» ... Men jeg har allerede sett det.

Morten Furre (49) havnet i en alvorlig ulykke sensommeren 2018. Dette er historien fortalt av ham selv og de som reddet…

Sakene flest leser nå

 1. Derfor lyser mange bygg rødt i kveld

 2. Polititeori om drapet i Åsane: Kvinnen kan ha blitt kvalt

 3. Fra torsdag gjelder en ny parkeringsregel i Bergen

 4. – Er det så farlig å bli spurt hvor man kommer fra?

 5. Storbritannia: – Viruset er ute av kontroll

 6. Fra benken til Milan på to år: Slik reagerer gamle­treneren på komet­karrieren

 1. Bergens Tidende
 2. Sosiale medier
 3. Instagram
 4. Sport
 5. Medier