Alpinlegenden Bode Miller sønderknust: Ett år gammel datter døde

– Vi hadde aldri trodd at vi noensinne skulle oppleve slik smerte.

Bode Millers datter Emmy er død, kun 19 måneder gammel. AP

Bode Miller (40) gledet en hel alpinverden med sin fryktløse kjøring. Nå er han i sorg.

Mandag offentliggjorde Miller at hans 19 måneder gamle datter Emmy er død. Den lille jenta omkom på Mission Hospital i California kvelden i forveien.

– Vi er mer enn knust. Datteren vår, Emmy, døde i går. Vi hadde aldri trodd at vi noensinne skulle oppleve slik smerte. Kjærligheten, gnisten og sjelen hennes vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver dag. Familien vår ber om privatliv i denne smertefulle tiden, skriver Miller i en Instagram-post.

Kondolanse fra Lindsey Vonn

Det var lørdag at ulykken inntraff. Millers kone, volleyballspilleren Morgan Beck Miller, var med barnet i huset til en nabo. Plutselig forsvant lille Emmy, så de dro for å lete etter henne.

Barnet ble funnet i bassenget. Morgan Beck Miller og vennene prøvde å gjenopplive datteren mens de ringte etter en ambulanse. Til slutt sto altså ikke livet til å redde.

– Forferdelige nyheter. Jeg sender mine dypeste kondolanser til deg og familien din, Bode Miller, skriver den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn på sin Twitter-konto.

I 2017 avsluttet Bode Miller karrièren, der et OL-gull og fire VM-gull var høydepunktene, for å nyte livet som familiefar.

I 2012 giftet han seg med Morgan Beck. Paret fikk sin førstefødte, Nash, i 2015. Idrettsparet venter et nytt barn i oktober. I tillegg har Miller to andre barn fra tidligere forhold.