Doddo: Nok en grusom kveld på Brann Stadion

BLOGG: For niende gang i år tapte Brann er hjemmekamp. Det var fullt fortjent, mener Doddo.

Publisert Publisert

Doddo hadde, som alle andre Brann-supportere, en tung kveld søndag.

  • Doddo
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Hvis noen skulle være i tvil, det er ikke tilfeldig at Brann ligger på nedrykksplass, det er ikke tilfeldig at rekken av tap er tilnærmet uendelig. Brann er ikke bedre.

Det har heller ikke så mye å si hvem som starter. Om Norling velger Karadas eller Grønner, Haugen eller Barmen, Vindheim eller Sævarsson påvirker ikke resultatene. Brann er like svak nærmest uansett hvem som spiller.

Jeg forsto heller ikke at Daniel Mosjov fikk fornyet tillit, eller at Erik Huseklepp ble byttet ut, men jeg vet ikke om andre valg ville ha gjort noe fra eller til. Det er ikke hakkekyllinger som Mosjov og Barmen som er problemet med årets Brann-lag. Problemet er spillestilen.

Espen Hoff og Start-gutta kunne juble, mens Brann-spillerne deppet på Brann Stadion søndag kveld.

Det er noe fundamentalt galt med den. Den er riktignok justert noe siden vårsesongen, men grunnprinsippene er de samme. Derfor har ikke Brann gjort det bedre etter at Pedersen og Karadas kom inn på laget. Skiten vi så mot Start, så vi også i april.

Det vil si, det er mulig at spillestilen egentlig er god, at ideene til Norling er smarte og fungerte i Malmø, men hvis ikke spillerne evner å gjennomføre dem, så hjelper det fint lite.

Og det er nettopp dette som har overrasket meg mest med Rikard Norling, at han tviholder på noe som opplagt ikke fungere. Brann er et bunnlag og burde spilt deretter.

Men det gjør de altså ikke, og ikke tror jeg at de vil gjøre det heller, og dermed er det bare å håpe at Sogndal og Sandnes Ulf fortsetter å tape kamper. For kvalikplassen (sikker plass kan vi bare glemme) kaprer vi ikke uten betydelig hjelp.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Det ligner et styrt nedrykk

  2. Karadas tar på seg all skyld

  3. Se hvordan Start senket Brann

  4. Brann pepet av banen etter nytt hjemmetap

BT anbefaler

Slik tilbringer tyske Ralf karantenen i Norge. Smittevernlege er bekymret.

Smittevernlege Jens Eikås mener turoperatørene og turistene utnytter et smutthull i karantenereglene.

LES SAKEN
  1. Fotball
  2. Sportsblogger