Trent Alexander-Arnold: – Tilbakeslag etter tilbakeslag

Til tross for at måltørken i Premier League endelig er over og Liverpool fikk med seg tre poeng fra bortekampen mot Tottenham, måtte de røde igjen se en midtstopper forlate banen med skade.

SCORET: Trent Alexander-Arnold scoret Liverpools andre mål mot Tottenham.
 • Knut Arne Hansen, VG
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Etter rundt 480 minutter uten scoring i serien og fem kamper uten seier kunne endelig Liverpool-spillerne slippe jubelen løs da Sadio Mané sendte Liverpool i føringen på overtid i første omgang mot Tottenham torsdag kveld.

Men omtrent samtidig fikk de en ny kalddusj. Like etter scoringen blåste Martin Atkinson av for pause, og sendte lagene i garderobene. Da lagene kom tilbake var ikke Liverpool-midtstopper Joel Matip å se.

Han hadde pådratt seg en skade i ankelen, og gjør Liverpools utfordringer på stopperplass enda større.

Les også

Liverpools miserable rekke avsluttet: – Dette er hvem vi er

Fra før av er stopperkjempen Virgil van Dijk ute med en langtidsskade, og sesongen kan være over. Det samme kan den være for hans vanlige stoppermakker Joe Gomez.

Fabinho som har vikariert på stopperplass har pådratt seg en muskelskade, og nå er altså skadeplagede Joel Matip ute igjen.

– Vi har hatt tilbakeslag etter tilbakeslag, spesielt på midtstopperplass. Joel gjorde en fantastisk jobb i første omgang, og Nathaniel Phillips kom inn i andre omgang og gjorde en utrolig jobb han også, sier Trent Alexander-Arnold til SkySports etter kampen.

Nå øker presset på Liverpool-manager Jürgen Klopp for å kjøpe en ny forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger 2. februar ved midnatt (kl. 23 engelsk tid 1. februar)

– Om du har en midtstopper til en rimelig pris og med de kvalitetene vi ønsker, send meg en melding og vi vil gå for det. Det handler ikke om det, vi kan ikke bare hente inn en spiller, det hjelper ikke. Vi må gjøre det rette valget, sier Liverpool-sjefen i et intervju med SkySports.

Les også

Dobbel skade for Kane: – Har ikke råd til å miste ham

På pressekonferansen etter kampen fortsatte han:

– Jeg har tenkt på alt. Vi jobber hele tiden, vi tenker hele tiden. Jeg er ikke kresen eller noe, men vi må finne den rette spilleren. Vi har fortsatt spillere, ikke så mange, det er virkelig utrolig hva som har skjedd i forsvarsrekken.

Han påpeker at de fortsatt har alternativer: Nathaniel Phillips, Rhys Williams og midtbanespiller Jordan Henderson.

– Men ja, situasjonen er utrolig merkelig. Det er sånn det er, vi må bare gjøre det beste ut av det. Vi får se hva vi gjør, men dette hjalp ikke. Det ser ut til å være alvorlig med Joel, for å være ærlig.

Sesongens tette kampprogram fortsetter Liverpool som de neste tre ukene spiller syv kamper - fem seriekamper, FA-cup og Champions League.

Publisert

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38296399267393
2Liverpool38288294266892
3Chelsea382111676334374
4Tottenham Hotspur382251169402971
5Arsenal382231361481369
 • Champions League
 • Europaliga
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykk
 1. Liverpool FC
 2. Premier League
 3. Jürgen Klopp
 4. Fotball

Mest lest akkurat nå

 1. Flyet til Bergen gikk ikke – må selv betale mat og hotell

 2. Mann fra Bergen savnet – leteaksjon satt i gang

 3. – Mann i 60-åra truga nabo med kniv

 4. – Jeg kan aldri gå noe sted uten å få blikk eller bli hvisket om

 5. Pasienter kan gå glipp av kreftmedisin

 6. Mister EM etter skaden mot New Zealand