- Dette er dødsstort for meg

<p>Solskjær-interessen gjør Start-Kleiven stolt.</p>

SKAL VÆRE ØNSKET AV SOLSKJÆR TIL MOLDE: Starts Christer Kleiven.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

KRISTIANSAND: — Solskjær virker som en fantastisk person og en veldig dyktig trener, så det kunne absolutt vært interessant å tjenestegjort under ham en gang. Men vi får se hva som skjer. Jeg har i grunnen ikke tenkt så mye over at jeg skal være ønsket av ham til Molde, sier Christer Kleiven.

Etter uker med spekulasjoner og rykter blir den tidligere Manchester United-spissen i dag trolig presentert som ny hovedtrener i Molde – klubben han i 1996 forlot til fordel for nettopp Sir Alex Ferguson og Manchester United. Der har Solskjær hatt treneransvaret for klubbens reservelag etter at han la opp i august for tre år siden. Han har også blitt nevnt som en framtidig mulig kandidat til hovedtrenerjobben på Old Trafford, men til det er han i dag både for ung og uerfaren. Derfor kan en trenerjobb i eliteserien være verdifull erfaring for 37-åringen fra Kristiansund.

Ifølge flere norske medier er det familiære årsaker til at familien Solskjær nå skal ønske seg hjem til Norge.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Reaksjoner Ole Gunnar Solskjær

— Fantastisk, over all forventning Dagbladet skriver at de har sett Solskjærs ønskeliste over spillere han har bedt Molde sikre seg underskriften til når han overtar treneransvaret i romsdalsklubben; der står navnet til en 22-åring fra Start.

- Det er alltid gøy at klubber er interessert i en, og når Solskjær trekker mitt navn opp av hatten så er det dødsstort for meg. Han er den største vi har hatt i Norge noensinne, så han vil alltid være en stjerne og et forbilde for meg. Utrolig gøy, sier Kleiven, som selv leste om saken på nettet i går formiddag.

- Frister det med en mulig overgang til Molde og Solskjær, Kleiven?

— Jeg trives veldig godt i Start, og har ikke tenkt så mye på andre ting. Vi får se. Dessuten er det ikke sikkert det er fornuftig av meg å forlate Start nå heller, jeg har spilt så å si alle kampene i år og gjort det stort sett bra. Men når det er sagt så virker det gøy å prøve noe nytt en gang, alt er interessant, innrømmer Kleiven, som er Liverpool-supporter. Det samme var Solskjær da han signerte sin avtale med United. Det er 14 år siden.

Web-tv: Drillo om Solskjær:

Drillo ønsker Solskjær velkommen som eliteserietrener

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk