- Hadde vært j*vla bittert å få en til imot

<p>Drillo var strålende glad over seieren, men veldig skuffet over at kampen så totalt skiftet karakter.</p>

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

«Drillo, Drillo, Drillo» runget på tribunene i Lacarna etter kampslutt.

2-1-seieren var et faktum, og mens skuffede kyprioter vendte slukøret hjem etter en merkelig fotballkamp, sto de om lag 1000 tilreisende fra Norge tilbake og hyllet treneren som "alltid" vinner fotballkamper.

Noen kalte det i går igjen Drillo-magi, sjefen selv kalte det marginer.

— Vi har hatt omtrent like mange sjanser som motstanderne i alle kampene. Vi har hatt litt marginer, innrømmet han etterpå.

- Men det hadde vært j * vlig bittert å få en til imot på slutten der. Før kampen hadde jeg ikke vært så misfornøyd med uavgjort. Men når vi først leder 2-0 på bortebane, hadde det vært svært skuffende å avgi poeng til slutt, sa han.

Så snudde alt...

I likhet med de på tribunen var Drillo strålende fornøyd over 1. omgang. Norge spilte over Kypros, og hadde med seg 2-0 inn i garderoben. John Arne Riise og John Carew hadde skapt begeistring på benken de første 45, og veien mot tre poeng lå åpen.

(Foto: Scanpix) Så snudde alt. Norge mistet all kontroll, og de kypriotiske mulighetene haglet over Jon Knudsen. Særlig etter at de fikk reduseringen sin ved Okkas etter snaue timen.

— Måten vi slapp dem inn i kampen igjen på, var både overraskende og skuffende. Etter reduseringen fikk de ny energi, mens vi mistet mye av strukturen. Jeg er skuffet over hele omgangen, men samtidig veldig fornøyd med 1. omgang.

— Og at vi tok tre poeng, og nå leder gruppa, er selvfølgelig veldig gledelig, sa landslagssjefen.

Kalkulerer aldri

Før kampen mente Drillo at Norge hadde en supersjanse til i hvert fall å bli blant de to beste i gruppa med seier over Kypros. Han hadde ikke endret mening etter kampen.

- Vi har ni poeng nå. Og så har vi igjen Kypros og Island på hjemmebane. Jeg tror det skal mye til om vi ikke blir blant de to beste selv med to tap, sa han. Og hadde kalkulert inn eventuelle tap for Portugal og Danmark borte.

Men i bunn og grunn kalkulerer ikke Drillo med tap noen steder. Aldri. Derfor:

- Ja. Det er selvsagt bedre å bli nummer en enn å bli nummer to i pulja, smilte han.

VIDEO: Høydepunktene fra Kypros - Norge

Kypros — Norge: Høydepunkter

Publisert: