- Europeiske klubber med storbud på Godset-spillere

Tysk og nederlandsk klubb skal ha lagt inn bud på Strømsgodsets Gustav Wikheim og Iver Fossum.

Publisert: Publisert:

Europeiske klubber skal være interessert i Iver Fossum (t.v) og Gustav Mendonca Wikheim (nr.2 fra høyre). Her feirer de to sammen med Øyvind Storflor og Marcus Pedersen i kampen mot Sarpsborg i oktober.

Ifølge Drammens Tidende skal Strømsgodset ha mottatt flere bud på Iver Fossum (19) og Gustav Mendonca Wikheim (22).

Avisen skriver at belgiske Gent skal ha lagt inn et tosifret millionbeløp hos sportssjef Jostein Flo for å sikre seg Wikheim, mens Hannover fra Tyskland skal ha lagt inn et bud i samme kategori for å skaffe seg Iver Fossum.

Les også

Ekspertene spår norsk fotball på «billigsalg»

— Store klubber

Iver Fossum(t.h) kan følge kompis og tidligere lagkamerat Martin Ødegaard ut i fotball-Europa. Ole Selnæs til venstre. Foto: Nesvold, Jon Olav

— Vi annonserte at det ville bli storm mot våre beste spillere, og nå er det en realitet. Det er snakk om store klubber og store beløp, så vi er nødt til å bruke litt tid, sier Flo til DT.Det skal også være interesse rundt flere Godset-spillere, uten at Jostein Flo vil kommentere det nærmere.

— Vi prøver å styre det mot ett salg, men vi vet ikke hvem eller hvor, sier han.

Les også

Stabæk henter Moyes-assistent som ny trener

Lagt merke til av Real Madrid

Både Gustav Wikheim og Iver Fossum har hatt strålende sesonger i eliteserien, og spesielt sistnevnte har figurert på de aller fleste kåringer av årets lag denne sesongen.

Drammens Tidende meldte i januar at Real Madrid skal ha lagt merke til den da 18 år gamle midtbanespilleren da de var på besøk for å finsikte Martin Ødegaard i fjor.

Publisert: