Åsane er fortsatt ubeseiret

Men seiersrekken ble brutt mot Bryne.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

ÅSANE — BRYNE 2-2

Åsane holdt tritt med Bryne.

Åsane og Bryne var best hver sin omgang på Myrdal gress søndag. Etter et jevnt første kvarter, der begge lag spilte seg til noen nesten-muligheter, kom scoringen på den første store sjansen etter 16 minutter. Senai Hagos driblet seg nedover høyrekanten og fant Håkon Lorentzen inne foran mål med en smart pasning langs bakken. Den Brann-eide spissen vendte bort en Bryne-forsvarer og avsluttet smart i det lengste hjørnet til 1-0. En ny knallstart for Åsane, men bare 24 minutter var spilt da Bryne svarte. En svak hjemmeklarering endte opp hos Oddbjørn Skartun, som dunket inn 1-1 fra 15 meter.

Les også

«Derfor er det kjekt å se Åsane på tabelltoppen»

Lerpold-scoring

Men de oransje skulle slå lynraskt tilbake. Bare minuttet etterpå endte et pent Åsane-angrep med at Lorentzen flikket gjennom spissmakker Niklas Lerpold, som satte inn sitt tredje mål på fire kamper.

Samme mann var nær ved å øke ledelsen etter 39 minutter, men ble stoppet helt på tampen av et glimrende raid. I den andre enden var også Bryne farlig frempå ved et par anledninger, men 2-1 sto seg til pause.

Les også

Endelig kan du se et eliteserielag i Bergen igjen

Bryne best etter pause

Etter pause tok Bryne over, men det var Åsane og Lorentzen som kom til den første store sjansen da 56 minutter var spilt. Lysluggen dro seg innover i sekstenmeteren fra venstre, og avsluttet like til side for mål fra skrått hold.

Et par minutter senere fikk Brynes Paul Addo skyte 16 meter, men Åsane-keeper Eirik Østgaard var kjapt nede og plukket markkryperen.

I minuttene som fulgte skulle Østgaard få stadig mer å gjøre, og til slutt kom også utlikningen. Etter klabb og babb i feltet endte ballen hos Bryne-spiss Aram Khalili, som trillet inn 2-2 fra kort hold.

I kampens siste fjerdedel bølget det frem og tilbake, uten at noen av lagene skapte veldig store sjanser. På overtid var Åsanes Vegard Moberg en lag tå fra å bli matchvinner, men nyopprykkede Åsane kan uansett glede seg over at de fremdeles er ubeseiret etter fire kamper i 1. divisjon.

Publisert: