Brann Stadion? Nei, OBOS-stoppet

Bybanestoppet Brann stadion er døpt til OBOS-stoppet, men det er bare midlertidig...

OMDØPT: Bybanestoppet Brann stadion er omdøpt til OBOS-stoppet, men bare midlertidig...
  • Per Lindberg
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

— Noen har hatt det morsomt her og omdøpt bybanestoppet Brann stadion til OBOS-stoppet, humrer Jan Tore Lygren.

Bybanestoppet i Inndalsveien

Han bor like ved Stadion, og fikk en god latter da han på morgenkvisten tok Bybanen på vei til jobb.

— Ka du tror, Davy?

Brann rykket som kjent ned fra eliteserien i fjor høst. I dag spiller de i 1. divisjon. Serien kalles for OBOS-ligaen fordi den er sponset av Oslo Bolig og Sparelag (OBOS).

Stuntet på bybanestoppet har allerede fått en viss oppmerksomhet. Flere har kontaktet BT, andre har tatt saken opp med kolleger.

«Bybanestoppet ved Brann Stadion har fått nytt navn... Ka du tror»,spør TV 2-profil Christian Paasche til kollega Davy Wathne på Twitter.

- I det minste optimister

Det at OBOS sponset serien Brann spiller i, var nok ekstra surt for mange Brann-tilhengere. En del av klubbens supportere liker som kjent å harselere med hovedstaden.

Bergenserne kan imidlertid trøste seg med at boliglaget årligbetaler 12,8 millioner kroner i året frem til 2020for dette.

— Men de er nå i det minste optimister, ettersom det står at OBOS-navnet bare er midlertidig, sier Lygren til BT.

- Ikke hjemmelaget

— Jeg tror dette må være laget av noen som har en viss kunnskap på det de driver med. Det virker ikke hjemmelaget, dette. Det er grå plast med dobbeltsidig tape som er klistret opp, sier Lygren.

Mandag kveld spiller Brann mot Strømmen hjemme på Stadion. Klubben bør ta tre poeng for å henge med i toppen av divisjonen. Med seier kan bergenserne avansere til 3. plass i serien som ledes av Åsane.

Publisert: