Udjus tilbake i Brann: - Fantastisk deilig

Kenneth Udjus vil hjelpe Brann tilbake til eliteserien.

I BERGEN IGJEN: Kenneth Udjus ble overraskende klar for Brann tirsdag kveld. Her fra en kamp for Sogndal mot nettopp Brann.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Sent tirsdag kveld, helt på tampen av overgangsvinduet signerte Kenneth Udjus for Brann. Den 31 år gamle keeperen kommer fra Lillestrøm.

— Vi begynte å prate sammen for noen dager siden, og nå er jeg klar. Det er fantastisk deilig. Jeg har jo bodd i Bergen noen år og har gode minner fra Brann, sier Udjus til brann.no.

Les også

- Udjus med sjokkretur til Brann

Fire keepere

— Nå gleder jeg meg veldig til fortsettelsen. Målet er å trykke på i spillergruppen, og så tar treneren ut laget. Jeg ønsker å bidra til at Brann sikrer opprykk, sier Udjus.

Tidligere i vinter hentet Brann målvakten Alex Horwath, mens talentet Markus Pettersen skrev proffkontrakt tirsdag. Med Piotr Leciejewski, som for tiden er skadet, har Brann dermed fire keepere nå.

— Vi vurderte å kjøre med Alex og Markus som våre eneste målvakter nå som Piotr er borte, men da muligheten til å hente Kenneth Udjus dukket opp, ble det en enda bedre løsning, sier Branns sportssjef Rune Soltvedt til klubbens nettsider.

I hans forrige periode i Brann ble Udjus stort sett sittende på benken. Tiden vil vise om han denne gangen klarer å skaffe seg plass i førsteelleveren. Avtalen han har skrevet under på, gjelder for ett år.

For Soltvedt ble den siste dagen i mars svært hektisk. I tillegg til at Udjus kom inn, solgte Brann Ibrahima Dramé til Hønefoss.

Nils Kenneth Udjus

Født: 2. juli 1983 i Kristiansand

Posisjon: Keeper

Klubb: Brann

Tidligere klubber: Arendal, Tromsø, Tønsberg, Løv-Ham, Sogndal og Lillestrøm

Publisert: