- Oilers jakter norsk landslagsback

Henrik Ødegaard (28) bekrefter at han er ønsket som ny back i Stavanger Oilers.

Henrik Ødegaard er aktuell for Oilers.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Overfor Romerikes Blad gjør Henrik Ødegaard det klart at Lørenskog, Frisk Asker, Storhamar og Oilers er blant klubbene som ønsker hans tjenester neste sesong.

Oilers-trener Pål Gulbrandsen sier til Aftenbladet at Ødegaard er en interessant spiller.

  • Han er en god, fysisk back som jeg kjenner bra. Det virker også som han har utviklet spillet sitt med pucken. Denne sesongen var vel hans beste noensinne. Hvis han sier at han har et tilbud fra oss, så stemmer sikkert det, sier Oilers-trener Pål Gulbrandsen.

Ødegaard var en del av den norske troppen som spilte VM i Russland tidligere i mai. På 40 eliteseriekamper for Lørenskog forrige sesong noterte han seg for 12 (5+7) poeng.

Ødegaard var tidligere denne uken på Hamar for å sjekke ut forholdene i Storhamar. Men til Romerikes Blad forteller 28-åringen at han fortsatt ikke har tatt noen avgjørelse på hvor han spiller neste sesong.

MER OILERS:

Les også

Agenten: - Det kjennes som om Balcers er på rett sted

Les også

Johannesen forlater Oilers - klar for Frölunda

Les også

Denne spilleren er ønsket i Oilers

Avventer Sørvik

Johannes Johannesens overgang til Frölunda betyr at Oilers er på jakt etter to nye backer. Henrik Ødegaard kan bli den ene. På spørsmål om Daniel Sørvik er en aktuell kandidat til den andre ledige plassen, svarer Oilers-trener Gulbrandsen «tja».

  • Det kommer an på hvordan formen hans er. Jeg kjenner ikke helt til hvordan han står fysisk, sier Gulbrandsen.

Sørvik spilte i sveitsiske GC Küsnacht Lions forrige sesong, men slet med en hodeskade som satte ham på sidelinjen i flere måneder. Før det spilte han seks sesonger i Vålerenga. Han er nå klubbløs.

Sportsdirektør Pål Haukali Higson i Oilers er på reise og har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Publisert: