Solskjær om Ronaldo-kritikken: – Fullstendig feil

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener superstjernen Cristiano Ronaldo er en «briljant» del av lagets puslespill.

FNYSER AV KRITIKKEN: Ole Gunnar Solskjær mener de som kritiserer Ronaldos arbeidsmoral bør ta nok en titt på tallene.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Hvis du har lyst til å kritisere arbeidsmoralen hans, er det fullstendig feil. Du kan se at han løper opp og ned i mellomrommene, som han må gjøre som spiss. Han gjør den jobben vi vil han skal gjøre, sier Solskjær til Sky Sports.

Klokken 17.30 kommer Liverpool på besøk til Old Trafford, med seg i bagasjen har de storform, selvtillit og et favorittstempel.

For Uniteds vedkommende har mye handlet om å fendre bort kritikken som har kommet mot laget generelt, og Solskjær og Ronaldo spesielt. Spesielt det at Ronaldo ikke bidrar nok defensivt er blitt trukket frem som en akilles-hæl.

Mot Atalanta i midtuken virket det som Ronaldo hadde fått med seg kritikken mot seg og vekket oppsikt med flere sugende returløp – og en matchvinnende scoring.

KOSTER SKJORTA: Ronaldo har svimlende lønn i Manchester United, og tilbakebetalte med en svært viktig matchvinnerscoring onsdag.

– Så klart er jobben min å få mest mulig ut av ham, men han vet at han er en del av et puslespill og han har vært briljant, sier Solskjær.

I ligaen står Manchester United i fare for å havne i bakleksa uten seier mot Liverpool. Forrige rundes 4–2-tap mot Leicester var sesongens bunnpunkt til nå.

– Vi har tapt noen poeng i det siste, det er vi lite fornøyde med, men vi er situasjonen vi er i og vi må rett og slett komme i gang herfra. Vi har ingen tid å miste. Selv om det er en lang sesong, kommer ikke rivalene våre til å gi oss for mange muligheter til å hente dem inn igjen, sier Solskjær ifølge the Guardian.

Motstander Liverpool har på sin side tolv kamper på rad uten tap i alle turneringer og har scoret mål for moro skyld på bortebane den siste tiden.

– Jeg tror ikke United er så fornøyde med resultatene de har fått til nå i sesongen. Men vi vet de er i stand til å gjøre utrolige ting, det har vi allerede sett eksempler på, sa manager Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal28223366264069
2Manchester City27194467254261
3Manchester United2615564135650
4Tottenham Hotspur28154952401249
5Newcastle United261211339192047
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League
  • Nedrykk