Advarer konkurrent etter brutt løfte: – Nå er det fritt frem

Golfstjernen Brooks Koepka (31) har fyrt løs mot Bryson DeChambeau (27) de siste ukene og mener DeChambeau kan takke seg for selv for det.

FORTSETTER ORDKRIGEN: Bryson DeChambeau (t.v.) og Brooks Koepka misliker hverandre.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

– Nå er det fritt frem, sier en glisende Brooks Koepka under en pressekonferanse i forkant av majorturneringen The Open.

Feiden mellom Koepka og Bryson DeChambeau har skapt flere overskrifter de siste månedene, etter at de begge to har kommet med stadige stikk til hverandre. Det hele begynte med at Koepka brukte DeChambeau som et eksempel i kritikk av spillere som spiller sakte tilbake i 2019.

De to ble enige om å ikke snakke om hverandre igjen, men etter at DeChambeau valgte å komme med et stikk mot magemusklene til Koepka i januar 2020, har det altså vært fritt frem.

– Han kan si hva han vil. Jeg vet ikke hva han snakker om, sier DeChambeau, som hevder det er «mulig», men kan ikke huske å ha brutt noen løfter.

– Han kan gjøre som han vil, fortsetter golfstjernen, som er tydelig mer kortfattet enn Koepka når det kommer til feiden.

– Jeg liker ikke nødvendigvis kontroverser, forklarer DeChambeau.

Les også

Verdensstjernenes stikk forbløffer: – Liker ikke hverandre

De to superstjernene vil etter alle solemerker være med på USAs lag i Ryder Cup i september, og på pressekonferansen ble Koepka spurt om det betydde at han måtte gjøre et forsøk på å komme overens med landsmannen igjen.

– Du er klar over at det bare er én uke, spør Koepka tilbake, og høster løs latter i pressesalen.

– Men dere er på samme lag?

– Det er kun én uke. Jeg kan legge det til side for business. Jeg kan håndtere alle i verden én uke. Jeg kommer ikke til å spille med ham. Jeg er ganske sikker på at vi ikke blir satt på lag sammen, det er relativt åpenbart.

– Det har ikke noe å si. Vi kommer ikke til å gå rundt og gi hverandre high fives og ha samtaler til langt på natt. Han gjør sine greier, jeg gjør mine greier. Ja, vi er på det samme laget, men jeg ser ikke på det som et problem og det tror jeg heller ikke han gjør, mener Koepka.

De to er heller ikke plukket ut til å spille de to første rundene av The Open sammen, men Koepka er klar på at han gjerne spiller sammen med DeChambeau i lederballen på søndag.

– Jeg ville nytt det. Jeg vil være tett på lederballen på søndag. Jeg spiller bra i de største turneringene. Jeg tror mange flere hadde sett på med alt det som har skjedd de siste to-tre årene, sier Koepka.

– Jeg ville elsket det, sier DeChambeau, på spørsmål om hvordan det ville vært å spille sammen i Ryder Cup.

– Jeg tror det ville gitt en interessant «vibe» overfor konkurrentene.

Publisert: