England slaktes i hjemlig presse

<p>«Søppel, skammelig og sjokkerende».</p>

cole
  • Joar Time
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

Alt om VM får du her:

England halter stort innledningsvis i årets VM, og den siste gruppespillkampen mot Slovenia kan bli langt mer spennende enn selvsikre engelskmenn hadde forventet foran sluttspillet. Kun seier er godt nok hvis laget skal være sikret en plass i 8.delsfinalen etter det tafatte 0-0-oppgjøret mot Algerie.

Innsatsen går ikke upåaktet hen i hjemlandet. Svært mange mener svært mye om engelskmennenes stolthet — og de engelske avisene står først i rekken.

Daily Mirrors Oliver Holt:

— Prestasjonene var så dårlige at spillerne ville slitt med å få plass på et League Two-lag. Det var rett og slett en skam. Det var flaut. De er mye bedre enn dette, men fredag kveld fortjente de ikke å ha på seg England-drakta. Hadde det ikke vært for vuvuzelaene, så hadde de blitt buet ut ved pause også. Det hadde vært fortjent.

The Sun har valgt en tittelvri med et omskrevet Churchill-sitat:

Never in the field of World Cup conflict has so little been offered by so few to so many (with apologies to Winston Churchill).

The Independent:

Et sted mellom Andorra, Kroatia, Ukraina - og alle steder imellom - har Fabio Capello mistet det laget som kvalifiserte seg til VM-sluttspillet på slik en stilfull måte. I stedet har gamle spøkelser dukket opp igjen. Gårsdagens kamp var den verste under Fabio Capellos ledelse.

Guardian-kommentator Paul Hayward:

— At Englands videre skjebne i VM er usikker etter kamper mot USA og Algerie er rett og slett sjokkerende, og det skriver jeg selv om jeg vet at England historisk sett underpresterer. Det virker ikke som om Wayne Rooney og Fabio Capello ser ut til vite hva som må til.

BBC Radio 5 Lives Mike Ingham:

— Jeg var nesten rasende av sinne i 2. omgang. Det er helt uakseptabelt å bli utspilt av Algerie. Vi har den best betalte treneren i verden, men vi fremstår ikke som et lag. Med denne formen er det et spørsmål om det er noe vits i å avansere fra gruppa.

BBC sjefskorrespondent for fotball, Phil McNulty:

— Hvorfor lete etter ord, når disse passer bra: Rett og slett søppel av England. Fra start til slutt så var de fryktelig svake. Spillerne ble buet av banen, og de fortjente det. Hvis Fabio Capello klarer å finne én eneste positivt ting etter denne kampen, så er han altfor snill til og med på bursdagen sin.

The Suns tittel etter kampen:

— England hopes in ROOINS

BBC-ekspert Chris Waddle:

— Vi ble avslørt igjen. Vi mangler touchen. Vi mangler evnen til å gjøre det spesielle. Algerie har vel tapt sju av sine siste åtte kamper, og det er noe galt da vi ikke klarer å bryte ned et lag som det. Tempoet var dårlig. Kvaliteten var dårlig, og selvtilliten er borte.

Publisert: