Forholdet mellom Heidi Løke og Karl Erik Bøhn er over

<p>Samboerduellen avblåst.</p>

Publisert:

OSLO 20080922: En av Larviks nye spillere, Heidi Løke, og trener Karl Erik Bøhn på scenen under kick-off før årets eliteserie i Oslo mandag.Foto: Erlend Aas / SCANPIX Foto: Aas, Erlend

Norge spiller lørdag semifinale mot Ungarn i håndball-EM.

Heidi Løke, som spiller på Norge, og Ungarns trener Karl Erik Bøhn har vært et par og mediene har fokusert på duellen mellom de to, men fredag kveld kom en pressemelding om at forholdet er slutt.

Ifølge Løke har forholdet vært over en stund. Hun ønsker ifølge pressemeldingen sendt ut av Olympiatoppen å informere om dette i forkant av finalehelgen, slik at saken ikke skal bli feil framstilt.

— Forholdet vårt ble avsluttet en tid tilbake, men ettersom deler av media er blitt kjent med dette nå, kjennes det riktig å bekrefte bruddet før vi skal møtes i semifinalen. Jeg ber om forståelse for at jeg ikke ønsker å kommentere vårt avsluttede forhold etter helgens kamper. Mitt fokus er hundre prosent på de gjenstående kampene i EM, sier Heidi Løke.

- Jeg registererer at Heidi Løke i kveld har sendt ut en pressemelding om vårt samboerforhold. Jeg har ingen kommentar til dette nå. Håndballnasjonen Ungarn er nå viktigere enn meg som person, sier Bøhn til NTB.

Heidi Løke og Karl Erik Bøhn reiste til til Györ som samboere for snart to år siden. Hun som spiller, han som Györ-trener. Så ble det ungarske regelverket endret slik at samme mann ikke kunne trene både klubblag og landslag. Bøhn fikk landslaget, dermed så det tilsynelatende ut til at vi skulle få en samboerduell i lørdagens semifinale. Slik gikk det imidlertid ikke.

Oustorp: - Løke vil holde fokus

Geir Oustorp kjenner både Løke og Bøhn etter en karriere både som spiller og trener. Han tror ikke at bruddet vil påvirke lørdagens semifinale nevneverdig.

- Jeg tror ikke dette går utover Heidi Løke i det hele tatt. Det er en av hennes store styrker at hun evner å ha fokus på det hun skal ha fokus på, sier Oustorp til adressa.no.

Han mener at det er Løke som vil få mest press på seg foran semifinalen, siden hun er den som skal prestere ute på banen.

- Karl Erik er tross alt "bare" trener, men jeg har blitt imponert av Heidi Løke tidligere. Likevel gjør nok dette at det blir en spesiell kamp i morgen, sier Drammen-treneren.

Video: Dette sa Bøhn på en pressekonferanse fredag:

Publisert: